Roof jij de koning?

​Kubbtoernooi Vlaardingse Viking

​Kubbtoernooi Vlaardingse Viking

Zaterdag 11 juni organiseert kubbvereniging Troje de derde editie van Kubbtoernooi Vlaardingse Viking.

Kubb is een tactische werpsport die je vast wel kent van de camping of het park. Het is dat spel waarbij je met stokken de blokken van je tegenstander moet omgooien. 

In Nederland is kubb een recreatieve sport die nog niet vaak wordt gespeeld in competitieverband. Troje, als één van de weinige kubbverenigingen van Nederland, probeert hier het verschil te maken door wekelijks een training te bieden en het organiseren van een eigen kubbtoernooi: de Vlaardingse Viking!

Kubbtoernooi Vlaardingse Viking is een dag sportief plezier voor iedereen van 12 jaar en ouder. Recreatieve en gevorderde kubbers spelen kubb op hun eigen niveau en genieten samen van een gezellige sfeer, live muziek, een drankje en een verbroederende BBQ.

De Vlaardingse Viking is ook een gewild toernooi bij (internationale) teams die op hoog niveau spelen. Dit levert spannende potten kubb op die prachtig zijn om naar te kijken. Ook als je níet mee wilt kubben, ben je 11 juni van harte welkom bij honk- softbalvereniging SC Vlaardingen Holy aan de Zwaluwenlaan 480 in Vlaardingen.

Kubb, het meest veelzijdige stukje feest. KUBB!

Bel je collega's en vrienden, vorm een team en schrijf je in.
www.vlaardingseviking.nl

16-05-2022