Eindstand 3-0

Koploper VFC veel doelgerichter in stadsderby dan DVO’32

Koploper VFC veel doelgerichter in stadsderby dan DVO’32

Op deze mooie zonnige herfstdag aan de sportlaan te Vlaardingen heeft VFC de stadsderby tegen DVO’32 met 3-0 gewonnen. De kwekkers waren veel doelgerichter dan de equipe van oefenmeester Ben Hoogwerf.

Toegegeven DVO’32 zit op dit moment in de hoek waar de klappen vallen want er lukt niet zoveel. Het spel oogt bij tijd en wijle best aardig maar veel verder dan aardig combineren komt men niet. Vandaag grossierde de ploeg in balverlies wat VFC in een zetel bracht. De thuisploeg counterde er op links keer op keer doorheen en de 1-0 met een geplaatste kopbal was dan ook geen verrassing.

DVO’32 had de bal maar wist zich geen enkele kans te creëren tegen de solide VFC defensie. Veel verder dan een scrimage waarin VFC’s keeper wat onzeker acteerde en een flinke afstandspegel waar de sluitpost wel adequaat op reageerde kwamen de gasten niet. VFC besliste het treffen midden 2e helft en de 3-0 was voor de statistieken .Derhalve was de winst voor VFC dus dikverdiend, DVO’32 mag na deze matige competitiestart met 0 uit 3 de mouwen op gaan stropen want er zal voor elk punt geknokt moeten worden maar ongetwijfeld zal het ook nog weleens meezitten.

Assistent trainer Semjon de Bruijne van DVO’32 kreeg nog na aanmerkingen op de leiding van de overigens prima fluitende scheidsrechter Jean-Paul Jager de rode kaart voorgehouden wat de deceptie nog wat schrijnender maakte. Volgende week wacht aan de marathonweg tegen vv.Zuidland weer een kans op 3 punten dus voor nu gegroet en tot volgende week.

Zaterdag 9 Oktober 2021 VFC-DVO’32 3-0 (1-0)

Scheidsrechter Jean Paul Jager.

ScScoreverloop: 7e 1-0 Joep Pranger , 68e 2-0 Aaron de Bruin, 81e 3-0 Joep Pranger .

Opstelling DVO’32: Mario Stark, Atakan Karacoskun (c.), Daan ten Broek (59e Jaro Foppen), Nick Rutten, Stefan Dijkxhoorn , Wesley de Heij, Robin den Breems, Floris Keizerwaard (81e Niko van Meijeren),Tim van der Hoeven (45e Hassan Hussein), Emre Cicek, Nico Huijer (59e Wilson Iyawe).

11-10-2021