Knallend het jaar uit met Oud & Nieuw in De Kroepoekfabriek

Jasper & Max met liedjes aan hun tax

VLAARDINGEN - In De Kroepoekfabriek kun je weer terecht voor een Oud & Nieuw feestje als vanouds. Na drie jaar zonder Oud & Nieuw evenement, is het poppodium weer dé plek om het nieuwe jaar in te luiden. Lokale DJ’s draaien de beste hits in verschillende genres, waaronder Jasper & Max.

Knallend het jaar uit met Oud & Nieuw  in De Kroepoekfabriek

Het nieuwe jaar wordt in De Kroepoekfabriek ingeluid met de beste hits, van pop tot rock,  van hiphop tot metal, en van 70’s tot hits van nu. Gedraaid door lokale en regionale dj’s, van  00:15 tot 05:00.

Vanaf het aftelmoment is er tijd om te proosten en elkaar een gelukkig nieuwjaar te  wensen. Vervolgens knallen de dj’s het nieuwe jaar in met de beste klassiekers en de  nieuwste hits. Grote kans dat Eminem, Rage Against The Machine, Beyoncé en Dua Lipa hier op dezelfde avond worden gedraaid

DJ’s Jasper & Max
De eerste dj’s die bekend zijn gemaakt zijn oude bekenden Jasper & Max, onder andere  bekend van de Super Duper Disco Show en de afsluiters van de laatste avond (Discoterras)  op het Zomerterras.

Tickets zijn vanaf nu in de verkoop via de website van De Kroepoekfabriek. Er is tot en met  30 november een beperkt aantal Early-Bird tickets beschikbaar voor €7,50. Vanaf 1  december gaan de tickets voor de reguliere prijs in de verkoop.

Oud & Nieuw
Zondag 31 december 2023 / Maandag 1 januari 2024
Open: 00:00 | Sluit: 05:00
Early-Bird: €7,50
Voorverkoop: €10,-
Deur: €12,50

Meer info is te vinden op https://kroepoekfabriek.nl/agenda/oud-en-nieuw-2023-2024/

10-11-2023