Eindstand 2-0

Kethel Spaland wint verdiend van DVO’32

Kethel Spaland wint verdiend van DVO’32

Op sportpark Willem Alexander in Schiedam begon vandaag de competitie voor DVO’32 met een nederlaag tegen KethelSpaland. De Schiedamse thuisploeg zegevierden aan het eind met 2-0 en dat was verdiend.

De Vlaardingers waren in de 1e helft de bovenliggende partij maar verzuimde afstand te nemen en in het 2e bedrijf was Kethel Spaland veel beter en kwamen de gasten niet meer in hun spel. DVO’32 had wel de bal, combineerden bij tijd en wijle best aardig, maar 2 loepzuivere counters waren voldoende voor de Kethellappers om de winst binnen te halen.

De Vlaardingse ploeg van trainer Ben Hoogwerf was veel te weinig doelgericht en creërde dus te weinig om ergens aanspraak op te maken. Langs de kant zei iemand: 'al voetballen ze nog een uur door dan scoren ze nog niet' en zo was het maar net. Echter nog 25 wedstrijden te gaan deze competitie en aanstaande zaterdag is er kans op eerherstel tegen HBSS, dat ook verloor van VFC welteverstaan. Dus tot zaterdag voor de regionale derby aan de marathonweg DVO’32 -HBSS aftrap 14.30 uur, tot dan.

Kethel Spaland-DVO’32 2-0 (0-0)

Scheidsrechter vandaag was Joost Hoogerbrugge die geel gaf aan Lars Westerveld van Kethel Spaland en Atakan Karacoskun en Nick Rutten van DVO’32 .

Scoreverloop: 62e 1-0 KethelSpaland, 82e 2-0 KethelSpaland.

Opstelling DVO’32: Mario Stark,Atakan Karacoskun (c.), Nick Rutten,Niko van Meijeren, Daan ten Broek, Tim van der Hoeven (79eWassim Elmoussaoui), Robin den Breems (61e Robin van der Vlist), Wesley de Heij (55eHassanHussein) ,Stefan Dijkxhoorn, Floris Keizerwaard (79e Wilson Iyawe), Emre Cicek.

26-09-2021