Winters kinderprogramma met theater

Kerstvakantie bij De Vreemde Vogel

Kerstvakantie bij De Vreemde Vogel

VLAARDINGEN - De Vreemde Vogel nodigt gasten uit voor een winterervaring tijdens de kerstvakantie. Van 23 december tot en met 7 januari staan er dagelijks kinderactiviteiten op het programma. Kinderen kunnen naar het theater, knutselen en marshmallows roosteren. Het Tuincafé is tijdens de vakantie open en sluit alleen met de feestdagen haar deuren.

Kinderprogramma kerstvakantie
Het hele jaar door wordt er op zondag geknutseld met De Knutseldames. In de vakantie kunnen kinderen ook op woensdag knutselen vanaf 10.30 uur. Op vrijdagen is er om 11.00 uur kindertheater met op 29 december het thema “Kerst en Winter”. De voorstelling “Rust in de tent” van 5 januari is een combinatie van interactief voorlezen en mindfulness. Elke dag om 15.30 uur is er een kampvuurtje en mogen alle kinderen marshmallows roosteren.

· zo 24/12: rendier-bloempotje
· wo 27/12: sneeuwpop dromenvanger
· vrij 29/12: theater "Kerst en Winter"
· zo 31/12: sneeuwbol
· wo 3/1: glas in lood sneeuwvlok
· vrij 5/1: theater "Rust in de tent"
· zo 7/1: dennenappel kaboutertjes

Curlen en Escape Room
Tijdens de vakantie kun je ook doordeweeks de Ducklingbaan huren of de Escape Room in. Duckling is een alternatief op een echte curlingbaan. Geen officiële ijsbaan, maar een kunststofbaan met grote badeenden. Het spel kan het beste gespeeld worden in twee teams. De Escape Room is speciaal voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Help Prof. Dr. Fügel de laatst levende DiDaDoDo te redden.

231217 Vreemde Vogel Vogelhuis winterFeestelijke overnachtingen
Vier de feestdagen in de natuur en boek een overnachting. Geniet van een betoverende omgeving en maak onvergetelijke herinneringen met vrienden en familie. Een zelf gestookt kampvuur bij je eigen huisje maakt het overnachten in deze periode extra speciaal. Ook met kerst en nieuwjaarsdag kun je in het buitenhotel verblijven. Laat de magie van de winterse sfeer je omarmen terwijl je in alle rust ontwaakt.

Tuincafé dagelijks geopend
Van zaterdag 23 december tot en met zondag 7 januari is het Tuincafé dagelijks geopend, met uitzondering van de officiële feestdagen. Alleen op 24 en 31 december is de keuken open van 10.00 tot 16.00 uur. De overige dagen tot 18.00 uur. Je kunt dus ook tussen de feestdagen door komen borrelen of in het weekend genieten van de High Tea. Deze traktatie met hartige en zoete lekkernijen kun je nog de hele winter bij De Vreemde Vogel reserveren.

Reserveren voor curlen, Escape Room, het Tuincafé of het buitenhotel kan via de receptie of www.devreemdevogel.nl. Voor het knutselen en het theater kun je je ter plekke aanmelden.

De Vreemde Vogel Tuincafe
Website: www.devreemdevogel.nl
Adres: Vossiusstraat 6, 3132 GP Vlaardingen
Telefoon: 010-341 50 25

231217  Vreemde Vogel

17-12-2023