Justin van Mullem (Capelle) en Raoul Gillet (Brielle) naar CWO

Justin van Mullem (Capelle) en Raoul Gillet (Brielle) naar CWO

Raoul Gillet

CWO heeft zijn voorhoede voor volgend seizoen versterkt met 2 aanvallers van 26 jaar oud. Beide jongens hebben al bewezen mee te kunnen in de sterkere competities van het regionale amateurvoetbal.

Justin heeft in de hoofdklasse mooie jaren gekend bij o.a. Zwaluwen en Capelle. Raoul speelde voorheen 3e divisie bij Excelsior Maasluis, hoofdklasse bij Zwaluwen en momenteel in de 1e klasse bij Brielle.
justin_700px

Justin van Mullem

Zowel Justin als Raoul hebben in de jeugd met veel huidige selectiespelers van CWO bij Excelsior Maasluis gespeeld en onderhouden nog steeds nauw contact met hun aanstaande teamgenoten. Beiden vinden het daarom geweldig om weer samen met hun voetbalvrienden te gaan spelen bij een gezellige, ambitieuze club dicht in de buurt.

Justin en Raoul kiezen er bewust voor om een niveau lager te gaan spelen met de intentie om bij het vlaggenschip van CWO vele mooie jaren te beleven waarbij plezier en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Aan sportieve ambitie ontbreekt het bij het tweetal echter ook niet. Beiden staan te trappelen om ook op het veld wat moois neer te zetten bij CWO, om zo de club in de toekomst naar een hoger niveau te tillen.
 
 
 

17-02-2021