Jubileumwedstrijd oud-VFC - oud-Feyenoord

Zaterdag 21 oktober: ex-betalende tegen ex-betaalde voetballers

VLAARDINGEN – Zaterdag 28 oktober bestaat de oudste voetbalvereniging van Vlaardingen, VFC, 110 jaar. Een bewonderenswaardige leeftijd. Dit feit zal VFC niet stilzwijgend laten passeren en het jubileumjaar zal dan ook opgeluisterd worden met diverse evenementen.

Jubileumwedstrijd oud-VFC - oud-Feyenoord

Op 21 oktober wordt het 110-jarig jubileumjaar afgetrapt met een jubileumwedstrijd tussen oud-VFC en oud-Feyenoord. Beide teams komen met aansprekende spelers ten tonele.  De wedstrijd oud-VFC - oud-Feyenoord kent een aanvangstijd van 19.00 uur.

'Deze jubileumwedstrijd belooft voorafgaand een reünie met oude bekende te worden!'

Oud-VFC:
De selectie van oud-VFC is samengesteld door trainers Eric Teunisse en Bas van Loenen. Beide trainers hebben de afgelopen seizoenen veel betekend voor VFC en diverse prijzen naar de Sportlaan gesleept. De selectieprocedure was niet de makkelijkste opgave voor de heren, daar waar de selectie makkelijk met diverse 'oer-Kwekkers' gevuld had kunnen worden. Van kampioenen, promotie elftallen, Vlaardings Kampioenen tot supercupwinnaars,... De keus was niet makkelijk!

Als teammanagers zijn Jan Rosenthal en Bas de Vos aangesteld, Hennie van der Boor en Michel Gijzen zijn de verzorgers. De staff van oud-VFC wordt gecomplementeerd door grensrechters Andreas Veith en Mohamed Bhoukhidous.

Selectie van oud-VFC:
Ralph Groen, Raymond van Willigen, Thomas Raijmakers, Remco Rook, Mark van der Slot, Robbert Bot, Patrick de Wilt, Leon van Willigen, Tim Stad, Tim Knulst, Nordin van Mil, Roy van de Graaf, Jasper Jongejan, Collin Huis in ’t Veld, Sven Goededorp, Joy Medina, Coen Bokx, Bryn Siegersma en Bram van Rij.

Selectie van oud-Feyenoord:
Edwin van Zwieten, Remco Schol, Civard Sprockel, Andwele Slory, Pascal Bosschaart, Rene van Dieren, Theo Lucius, John Goossens, Guyon Fernandez, Leonardo II, Gill Swerts, Royston Drenthe, Ruben Schaken, Luigi Bruins, Leonardo I, Ali Boussaboun en Glen Loovens. 

Voor het jubileumduel oud-VFC - oud-Feyenoord zijn nog kaarten beschikbaar aan de bar  van VFC. Op de website van VFC is alle informatie over de jubileumwedstrijd terug te vinden. De Vrienden van VFC zijn de initiatiefnemers van dit sportieve gebeuren.

16-10-2023