Joris de Bruin is pokerkampioen van Vlaardingen!

Joris de Bruin is pokerkampioen van Vlaardingen!


Op woensdag 11 mei werd het Pokerkampioenschap van Vlaardingen georganiseerd. In totaal kwamen er 55 pokerliefhebbers af op deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Het startschot werd om 19:00 uur gegeven en na een lange tijd pokeren mocht Joris de Bruin zich de pokerkampioen van Vlaardingen noemen.

Naast de mooie trofee die hij ontvangt, kwalificeert Joris zich voor de finale van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Deze finale wordt in juli 2022 gespeeld. Maar niet alleen de winnaar plaatst zich voor de landelijke finale. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald hoeveel mensen zich direct kwalificeren voor de finale en hoeveel pokerspelers zich plaatsen voor de halve finales of kwartfinales.

De top 3 deelnemers bij het pokerkampioenschap van Vlaardingen

Joris de Bruin – Finale ticket
John Kroes – Halve finale ticket
Konah Koster - Halve finale ticket
De gehele uitslag van het Pokerkampioenschap: pokerkampioenschap-van-vlaardingen

Tijdens de landelijke finale strijden de spelers om de beste amateur pokeraar van Nederland te worden. De winnaar mag een jaar lang de titel ‘Pokerkampioen van Nederland’ dragen en laat daarmee naar schatting zo’n 40.000 deelnemers achter zich.

Laagdrempelig toernooi.
Iedereen die mee wil doen aan een pokerkampioenschap kan zich via de website https://www.onkpoker.nl/ inschrijven. Het kost iedere deelnemer slechts €13,50 aan inschrijfgeld om mee te doen. “Door mee te doen krijgen zij niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel, maar ook de kans om een leuk en laagdrempelig toernooi in een professionele setting te spelen”, zegt Mathijs Jonkers, organisator van het ONK Poker.

17-05-2022