Drie dagen feest in de tuin van de kerk tijdens Brandersfeesten

Jan de Ligt gaat vreemd

Jan de Ligt gaat vreemd

SCHIEDAM - Crévor Events en Zaal Beatrix organiseren 'Muziek in de Tuin'. Drie dagen lang tijdens de Brandersfeesten presenteren John van Oudenaarde en Kees Janse feest in de tuin van de Grote of Sint Janskerk, met dj's en een groot aantal tribute/coverbands. Jan Willem de Boer van JW TV sprak John van Oudenaarde van Crévor Events.

Op de eerste dag van de Brandersfeesten, vrijdag 23 september, begint het feest in de tuin van de kerk om 17.00 uur met een vrijdagmiddagborrel. De organisatoren noemen deze borrel de 'Snack in de Tuin', het zal iets met een Hollands tintje zijn, zo licht John van Oudenaarde een tipje van de sluier op. Daarna neemt DJ Marcoss de bezoekers van het feest mee naar de jaren 80 en 90. Het feest duurt tot 24.00 uur.

Zaterdag vanaf 16.00 uur tot 24.00 uur is het thema 'Tribute in the City', met een line up met de nodig Schiedamse inbreng. The Masterplan brengt een tribuut aan Oasis, daarna Mount Temple aan U2. Vervolgens is er de bekende Schiedamse band Fab Five die weer gaat optreden (Beatles-tribuut) en last but not least Exile (Stones-tribuut) met o.a. Schiedammer Mike Vos en Vlaardinger Jan de Ligt. 

Op zondag 25 september, de afsluitende dag van de Brandersfeesten, staat vanaf 15.00 uur in de tuin van de kerk Sunday in the City op het programma met de coverband Captain Peacock, in welke band de bekende bassiste Agnes Bronswijk speelt, en de Schiedamse coverband Biggs. Sunday in the City duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Onder de volgende link vind je meer informatie over Muziek in de Tuin
https://crevorevents.nl/events/muziekindetuin

Onder de volgende link kun je kaarten bestellen voor het feest. Er zijn dagkaarten en er zijn kaarten te koop die voor alle drie de dagen Muziek in de Tuin toegang geven.
https://www.yourticketprovider.nl/events/53949-muziek-in-de-tuin/

Filmpje door Jan Willem de Boer (videoreportage)
Alvast warmlopen? Klik op: https://youtu.be/W51uORg8Vqk

12-08-2022