Op 8 en 9 juli zal volgend jaar de 29ste editie van het Westerpop­festival in Delft plaatsvinden

Inschrijving Peter Tetteroo Bokaal 2022 geopend !

 Inschrijving Peter Tetteroo Bokaal 2022 geopend !

De inschrijving voor de Peter Tetteroo Bokaal 2022, is geopend! Acts en bands uit de regio midden-Delfland en Delft e.o, kunnen weer inschrijven. Door het inschrijven middels het digitale inschrijfformulier op de website van het festival, is een deelname, een investering van vijf minuten. De inschrijvende bands en acts maken dan kans op de voorronden in Muziekcafé STECK en een show op Westerpop 2022.

Na inschrijving zal er een selectie plaatsvinden. Een selectie van 9 acts of bands wordt gevraagd shows te verzorgen in Muziekcafé STECK in Delft. Deze shows vinden plaats in een samenwerking met Popdelft. De data voor deze voorronden zijn in april en mei van het volgend voorjaar. Per voorronde zal er één winnaar worden  geselecteerd voor de finale van de Peter Tetteroo Bokaal 2022. Deze zal plaatsvinden op de eerste dag van het Westerpopfestival op vrijdag 8 juli, met in totaal drie finalisten.

Delftse en regionale Bands/DJ's/singer-songwriters in alle populaire muziekstijlen, die het grootste gedeelte van hun repertoire eigen werk spelen, worden vanaf nu uitgenodigd om in te schrijven!

Bands of muzikanten uit de regio (postcode 2611 t/m 2680) ook die al eerder hebben meegedaan, kunnen inschrijven. De inschrijving voor de voorronden en deze regionale popavond loopt tot 1 april 2022. Inschrijvingen op of na 1 april worden niet meer behandeld! Bands en acts krijgen voor 5 april bericht, middels e-mail!

Inschrijven kan via, www.westerpop.nl

Voorronde 2022!

11-12-2021