Wervelende danceshow bij Theater aan de Schie

If You Could See Me Now in Wennekerpand

If You Could See Me Now in Wennekerpand

SCHIEDAM - Dance Productions; S’DANS is op 17 oktober te zien in het Wennekerpand.

Drie performers vormen een ongedwongen clubdans geleidelijk om tot een duizelingwekkende golfbeweging en alles voelt als één brok samengebalde energie. Op het punt van maximale inspanning neemt hun bewegingsstroom nieuwe gedaantes aan van oplichtende, steeds veranderende indrukken. Met ogenschijnlijke eenvoud zet If You Could See Me Now aan tot een andere, nadere blik.

Arno Schuitemaker creëerde de voorstelling tegen de achtergrond van een transformerende realiteit. Hoe gaan we door en blijven we in beweging? Hoe verleggen we onze focus? Van extase naar vervreemding, van opbouw tot ontmanteling, If You Could See Me Now gaat regelrecht tot de kern van het lichaam in relatie tot verandering.

Concept / creatie
Arno Schuitemaker
Performers
Stein Fluijt, Emilia Saavedra, Ivan Ugrin
Dramaturgie
Guy Cools
Licht ontwerp
Vinny Jones
Muziek
Wim Selles
Kostuums
Inge de Lange
Photo
Piotr Jaruga

S’DANS
Magnezy Dance Productions heeft als doel dans in Schiedam naar een hoger plan te tillen. Met de dansserie S’DANS (dit spreek je uit als: Schiedans) stelt zij een uitgebreid en gevarieerd programma van dansvoorstellingen samen in samenwerking met Theater aan de Schie.

In deze serie kan het Schiedamse publiek kennis maken met de grote artistieke kwaliteit en diversiteit van alom geprezen voorstellingen en zo een completer -en samenhangender- beeld van de Nederlandse dans als bloeiende kunstvorm verkrijgen. Eén dinsdagavond per maand gaat een bekend Nederlands dansgezelschap in het Wennekerpand in Schiedam optreden met een avondvullende dansvoorstelling, workshops, lezing, Q & A met de makers en veel meer.

Tickets kun je bestellen via:
www.theateraandeschie.nl

13-10-2023