Zaterdag 15 juni van 12.00 - 16.00 uur

Hup Holland Hup voetbalevent winkelcentrum Hogendorpkwartier

Hup Holland Hup voetbalevent winkelcentrum Hogendorpkwartier

VLAARDINGEN - Denk je dat je meer kan met een bal dan tovenaar Gerrie Mühren of sneller dan Johan Cruyff? Word jij de Panna-koning of topscorer op het EK voetbalevent? Het Van Hogendorpkwartier organiseert op zaterdag 15 juni van 12.00 tot 16.00 uur een leuk en uitdagend EK voetbalevent. Iedereen kan meedoen. Van vaders/opa's, moeders/oma's en jongens en meisjes is dit voor iedereen dé kans om zijn of haar kunsten in het openbaar te etaleren.

Wie scoort de meeste penalties en wie neemt de uitdaging aan in de Pannakooi? Haal je beste technieken van stal en wordt topscorer op dit toernooi. Er zijn drie ware balgoochelaars uitgenodigd. Zij geven niet alleen onvoorstelbare shows die je doen duizelen, maar ook worden de omstanders uitgedaagd om de krachten te meten met deze duivelse balkunstenaars. Laat je niet kennen, speel als eerste je tegenstander door de benen en wordt de ware held van het Hogendorpkwartier.

240613 Nasser el JacksonDe Pannaexperts
Straatvoetballer Sharif Rodriguez Sharif verzorgt balentertainment in en rond de Pannakooi. Hij geeft demonstraties en biedt workshops om de basis van het freestyle- en Panna aan de kids te leren. Een gratis buitenkansje, maar net voor niets.

Straatvoetballer Nabil el Jackson is een Rotterdamse straatvoetballer en doet magic met een voetbal. Zijn balvaardige evenknie Nasser el Jackson is zelfs een wereldtopper die  zowel de freestyle (het hooghouden van een bal) als Pannavoetbal (het door de benen spelen) tot op grote hoogte beheerst. Nasser speelt in de top en dat kun je duidelijk zien rond 14.00 uur tot 14.45 uur.

Kom ook langs en doe mee. Laat zien dat er ook in jou misschien niet direct een wereldtopper schuilt, maar wel een bevlogen liefhebber die het lederen monster zijn wil oplegt.

Winkelcentrum van Hogendorpkwartier
Datum: zaterdag 15 juni
Beginsignaal: 12.00 uur
Eindsignaal: 16.00 uur

13-06-2024