Hobutra levert gratis elektrische stapelaar aan Voedselbank Capelle

Hobutra levert gratis elektrische stapelaar aan Voedselbank Capelle

In verband met verwachte groei van het aantal cliënten en de noodzaak om de werkvloer nog beter coronaproof in te richten, heeft de Voedselbank Capelle besloten een tussenvloer te installeren in de loods aan de Capelseweg. Hierdoor ontstaat meer ruimte voor opslag van meest non-food producten, verpakkingsmateriaal en kratten en kan de werkvloer beter benut worden voor opslag en het samenstellen van voedselpakketten. Om de tussenvloer efficiënt te kunnen gebruiken is Voedselbank Capelle op zoek gegaan naar een stapelaar. Hiermee kunnen goederen snel en veilig op en van de vloer worden getild.

Tijdens die zoektocht kwam Voedselbank Capelle bij Hobutra Heftrucks terecht. In een kort en bondig vraag- en antwoordspel peilde eigenaar/directeur Johan Hoogerwerff nut en noodzaak. 'Het gaat er niet alleen om dat je zomaar iets verkoopt,' aldus Hoogerwerff, 'maar dat het een functie heeft.' Uiteindelijk viel de keuze op een stapelaar. Nog groter was de verrassing toen bleek dat Hobutra de stapelaar cadeau deed. Hierbij kan in voorkomende gevallen van service en garantie gebruik worden gemaakt. 'Een geweldig aanbod,' aldus Voedselbank Capelle. 'Daar zijn we reuze blij mee.

Niet alleen de Capelse samenleving draagt ons kennelijk een warm hart toe. Dat Hobutramaar deze geste heeft gedaan overtreft onze stoutste verwachtingen. Het Vlaardingse bedrijfsleven krijgt van ons in de persoon van Johan Hoogerwerff een dikke pluim. Het wekelijks uitdelen van voedselpakketten is nu een grote rugzorg minder.'

Over Hobutra BV
Hobutra B.V. is een Vlaardings familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in intern transport. Alles, vanaf de steekwagen tot aan Reach-stacker, zit in het verkoop- en verhuurpakket. Om de diverse vloot van trucks en machines preventief te onderhouden beschikken zij over goede service en een betrouwbare onderhoudsafdeling.

Hobutra is in 1997 opgericht door Johan Hoogerwerff. Samen met vrouw Ria en dochter Miranda werd dag en nacht in weer en wind een stevige basis gelegd voor het bedrijf. Vrij snel kwam eerste monteur Edin het jonge team versterken. Aanvankelijk opgeleid door Johan is hij nu zelfstandig werkplaatsmanager. Hij geeft sturing aan de totale technische binnen- en buitendienst.

Miranda is verantwoordelijk voor de bedrijfsadministratie, HR en vormt samen met Johan en Edin het MT. Hobutra heeft een eigen transportafdeling. Vanwege enorme groei staat een verhuizing gepland naar een groter pand/terrein met 5500 m² vloeroppervlak. De nieuwe showroom en werkplaats, die geheel voldoen aan de nu geldende milieu- en veiligheidseisen, bieden de mogelijkheid de service nog verder uit te bouwen

Voor meer informatie
Hobutra.bv
George Stephensonweg 31
3132 KJ vlaardingen

Dit wordt de nieuwe locatie medio maart 2021.

04-02-2021