Het Gezelschap met Jordy Dijkshoorn op 18 maart in De KF

Het Gezelschap met Jordy Dijkshoorn op 18 maart in De KF

De electrohiphop van De Likt met een snuf spoken word en een bluesy sfeer maakt Het Gezelschap. De drie nachtuilen van deze formatie kennen elke kroeg en club van binnen en buiten. Zij brengen de wijsheden des levens in een explosieve show op vrijdag 18 maart in De Kroepoekfabriek.

Het Gezelschap

‘Een gezelschap wordt gevormd door mensen die iets met elkaar gemeen hebben. ’ In dit geval is dat een liefde voor het gesproken woord en het nachtleven en de wil om dat te gieten in een liveshow. Vlaardinger Jordy Dijkshoorn (De Likt), MC DiggyRast (o.a. Brandwerk) en Dordrechtse nachtburgermeester Juno Rissema bundelen de krachten. Als resultaat is daar het eerste album, krachtig getiteld ‘De Plaat’. Zij brengen Electrohiphop zoals je die van De Likt kent, gecombineerd met spoken word en zelfs blues. Broeierig, absurd, vreemd maar vooral heel energiek.

Knallende live-shows

Na eerst gespeeld te hebben op het allerlei festivals is de groep nu volop bezig met touren langs de poppodia. Tijdens deze landelijke tour kunnen ze de thuisstad van Jordy Dijkshoorn uiteraard niet overslaan. Ze zullen er tijdens deze avond dan ook op gebrand zijn om een knallende show neer te zetten.

Het Gezelschap

Vrijdag 18 maart, Open: 20.30 | Aanvang: 21:00 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl

 

 

15-03-2022