In Grote- of Sint Janskerk

Het Foutste Feest Schiedam sluit het jaar af

Het Foutste Feest Schiedam sluit het jaar af

SCHIEDAM - Hossen, housen, dansen en springen - het kan niet fout genoeg zijn! Voor alle feestliefhebbers vanaf 18 jaar die maar geen genoeg kunnen krijgen van festivals en foute party’s, is het tijd om de dansschoenen uit de kast te halen en zich klaar te maken voor Het Foutste Feest van het Jaar! Het feest is op vrijdagavond 29 december 2023.

Ook dit keer hebben we een wel heel bijzondere locatie: de majestueuze Grote- of Sint Janskerk in Schiedam! In samenwerking met de onvergetelijke deejays van Q-Music Foute Party beloven we een avond vol muzikale uitspattingen, foute hits en een feestelijke sfeer die je nog lang zal bijblijven. De Grote- of Sint Janskerk wordt omgetoverd tot de ultieme dansvloer waarop je helemaal uit je dak kunt gaan op de meest foute deuntjes.

Wat kun je verwachten
Een explosie van foute hits, waaronder de onmisbare #01 hit 'Captain Jack' van de Foute TOP 100. Vergeet 'Barbie Girl' van Aqua niet, want bij Het Foutste Feest kennen we geen  schaamte. Zet je schrap voor de klanken van Anita Meyer met 'Why Tell me Why' - een  nummer waarvan je nooit wist dat je het wilde horen. Dansen is ten strengste verboden bij  het legendarische 'Rivers of Babylon' van Boney M, maar wij dagen je uit om het toch te  proberen.

Maar laten we vooral niet te serieus doen
Verwacht de gebruikelijke dosis foute gekheid op een stokje. Een welkomstdrankje om de  avond goed te beginnen. Een adembenemend decor dat de Grote- of Sint Janskerk in een  ongekende feesttempel verandert. Vriendelijke, maar o zo foute deejays van QMUSIC die de  hele avond lang de juiste toon zullen zetten. Een gastvrije crew die ervoor zorgt dat jij je als  een VIP voelt. Dus, trommel je vrienden op, trek je meest kleurrijke outfit aan en bereid je  voor op een avond vol foute gezelligheid. Het Foutste Feest van het Jaar wacht op jou in de  Grote- of Sint Janskerk op 29 december 2023. Mis het niet.

Voor meer informatie en kaartverkoop, ga naar www.crevorevents.nl of volg ons op Insta en Facebook “Foutstefeest” voor alle laatste updates. Hier zie je de trailer.

Let op
Dansen is verplicht, serieus blijven is verboden!

Tekst
Crevor Events

Fotografie
Peter Farla, Farlagraaf

(infotorial)

231213 Foutste Feest2

13-12-2023