Hooggeacht Elegant LeesPubliek: ‘Boekenwurm gezocht’

HELP

HELP

Eerder al een boek gelezen waarbij het gevoel beklijfde dat je iemand deelgenoot wilde maken van je literaire belevenissen? Het boek is uit, maar dan? Direct een ander boek openslaan of eerst vertellen c.q. schrijven, waarbij die tweede de leesbare versie is van het orale, wat je ervan vond?

Het recensiecollectief van De Vlaardinger vond een compromis door met meerdere liefhebbers boeken van diverse pluimage op vrijdag een plekje te geven. De ene week een thriller. Dan een lekkerbekkend kookboek of een stukje ware literatuur om dan via een zalige heruitgave van een Roald Dahl en een mooi fotoboek bij een al-dan-niet biografisch muziekboek uit te komen.

Kortom: onze hokjes zijn grenzeloos en allesbehalve afgepast. Het enige is dat we, vanwege woon-, werkbesognes een nieuwe collega zoeken die lol heeft in het (be)schrijven. Een goudenpennetje is meegenomen, maar geen must; goede beheersing van de Nederlandse taal is prima.

Daarnaast is het fijn als je circa eens per maand een recensie kunt afleveren. Meer mag natuurlijk ook. Je bent de eenling die graag in teamverband over boeken praat en geen onderwerp is hem of haar te curieus.

Ben je wel een fervent lezer, maar heb je geen idee hoe een recensie te schrijven … geen nood. We hebben een prima redactie en zijn bereid te allen tijde uitleg te verstrekken over het hoe en het waarom.

Belangstelling?
Reageer per e-mail naar: gerard.devlaardinger@gmail.com. Je krijgt binnen enkele dagen bericht.

afbeelding
afbeelding

04-05-2021