Laat je haar vlechten bij de Koninklijke Kapper in Theater aan de Schie

Heb jij de langste vlecht van Schiedam?

Heb jij de langste vlecht van Schiedam?

SCHIEDAM - Wil jij net als Rapunzel een mooie vlecht in je haar? Kom dan in de
voorjaarsvakantie, op woensdag 21 en donderdag 22 februari, naar de Koninklijke
Kapper in de foyer van Theater aan de Schie en laat je haren invlechten. Heb jij
dan ook nog eens de langste vlecht van Schiedam? Dan win jij kaarten voor één van de
twee voorstellingen op vrijdag 23 februari.

Zijn je haren net zo lang en magisch als die van Rapunzel? Laat dan je  haar vlechten bij de Koninklijk Kapper tijdens de voorjaarsvakantie. De  Koninklijke Kapper is op woensdag 21 en donderdag 22 februari tussen  14.00 en 16.00 uur aanwezig in de foyer van Theater aan de Schie. Je  hoeft geen afspraak te maken én het vlechten is helemaal gratis.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom als je haar niet zo lang is als dat van Rapunzel.

De langste vlecht van Schiedam
Laat je vlecht opmeten in de theaterfoyer. Heb jij de langste vlecht van  Schiedam? Dan win jij kaarten voor één van de twee voorstellingen van  Rapunzel, de Musical (4+) op vrijdag 23 februari in Theater aan de Schie.

Over Rapunzel, de musical
Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale  Gouden Sschaar.
   Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist  op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar,  ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel.
   Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft  laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De  molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten.
   In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal  bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange  haren dan misschien toch nog van pas?

Een glansrijke familiemusical die een ware beleving is voor jong, maar  ook voor oud. In Rapunzel, de musical (4+) komt het welbekende verhaal  tot leven over het meisje met haar prachtige lange haren. Met  betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en een  flinke dosis humor.

Televisieopnames, verkleedwedstrijd én Meet & Greet
Tijdens deze voorstelling worden televisieopnames gemaakt. Het belooft  een hele speciale middag te worden. Trek dus je allermooiste kleding aan, want je bezoek wordt vereeuwigd op camera. Je kan dan ook gelijk  meedoen aan de verkleedwedstrijd.
   Meld je bij binnenkomst aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De  mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Na de  voorstelling kun je alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een  uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

Rapunzel, de Musical (4+) vrijdag 23 februari om 13.00 en 16.00 uur te  zien in Theater aan de Schie. Toegang is € 27,50 per persoon. Kaarten  zijn te reserveren via: www.theateraandeschie.nl.

Fotograaf
Levin den Boer

14-02-2024