Vlaardingen laat zich van haar beste kant zien

Happy Hours 1e editie

Happy Hours 1e editie

VLAARDINGEN - De eerste editie van Happy Hours smaakt naar meer. Veel meer. Bijna 250 deelnemers trokken, verdeeld over zes groepen, met de bij aanvang verkregen routekaart waarop zes van de in totaal vijftien deelnemende horecagelegenheden, als ware kroegtijgers door het uitgaanscentrum van de stad. Voor de wat verder gelegen locaties Markant, de Vulcaan bierbrouwerij en PittStop was een hippe open bus geregeld.

240510 H&B Festival2Vicci van der Bie (19 jaar): “Ongelofelijk, voor de eerste keer en dan al zo’n opkomst en  enthousiasme. Dit gaan we volgend jaar zeker nog een keer doen - we hebben zo ontzettend veel verzoeken gekregen. Ik heb er gewoon kippenvel van”. Om 22:00 uur werd het optreden  van Joris Lutz en Richard Beukelaar onderbroken voor een veiling onder leiding van Stadsgehoorzaal-huismeester Maurice.

Het hoogste bedrag EUR 350,- werd neergeteld voor twee kaartjes voor de laatste  thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Excelsior, De veiling bracht uiteindelijk EUR 2742,- op  waarna de organisatie bekend maakte dat er op dat moment EUR 8214,- binnen was. Een  dag later bleek de beoogde 10.000 gehaald te zijn.`

Als het aan de Deelnemers en de kroegen ligt wordt Happy Hours Vlaardingen een terugkerend evenement. De café’s puilden uit en tot in de late uurtje werd door jong en oud  het leven gevierd.

240510 H&B Festival3

10-05-2024