Ruitenburg nieuwe sponsor 10 kilometer loop

Halve Marathon van Monster op 20 november

Halve Marathon van Monster op 20 november

Na de Coronaperiode zijn wij blij dat wij dit jaar, op 20 november, onze verschillende afstanden 21,1 km (De Veneco Beach Run) 10 Km (Ruitenburg Run) en de 5 km (Opti-flor run) weer van start mogen laten gaan.

Nieuw dit jaar is de wedstrijd voor Framerunners, voor atleten met een beperking, en 
een wandeltocht van 10 km.

Wij zijn blij met een sportief bedrijf als Ruitenburg als sponsor van onze 10 kilometer loop en natuurlijk ook met de extra ondersteuning die zij geven aan de Framerunner loop.

Hardlopen is populair bij Ruitenburg
Ruitenburg motiveert hun medewerkers om te sporten en ze sponsoren daarnaast ook meerdere hardloop evenementen. Bekijk bijvoorbeeld eens de 10 hardlooproutes op hun website die starten bij 1 van de 4 vestigingen. 

Ruitenburg beleeft belangrijke momenten met je mee
Iedere ondernemer maakt een ondernemingsreis met zijn of haar eigen belevenissen. Het samen met de ondernemer beleven van de momenten die er echt toe doen, dat is hun doel. Natuurlijk verzorgen ze als advies- en accountantskantoor de cijfers waarop ondernemers kunnen vertrouwen en zorgen ze ervoor dat aan alle fiscale verplichtingen wordt voldaan. Maar ze zijn vooral de (mede-) architecten van de belangrijke belevenissen in een ondernemersbestaan. Geen ellenlange rapporten dus, maar duidelijke adviezen in begrijpelijke taal en een adviseur die met je meedenkt.

Ruitenburg omarmt de kansen en de uitdagingen die de snel veranderende omgeving hen biedt en ze kennen daarbij maar 1 richting: vooruit! Samen met klanten de toekomst vormgeven, dat is de droom waarvoor zij het doen. Ondernemen is beleven.

 

23-10-2021