Hack van de dam?!

Hack van de dam?!

In de Verenigde Staten van Amerika wisselen ze makkelijker van president dan wij van professie.

In de Verenigde Staten van Amerika wisselen ze makkelijker van president dan wij van professie. Geen hack krijgt ons vooralsnog onder. We publiceren, met een kleine vertraging, onverdroten voort. Dat zal even wennen zijn, maar een groter cadeau kun je in de decembermaand nergens krijgen of het moest een coronavrije maatschappij zijn.

De Vlaardinger en volwas broer De Schiedammer Online hebben ruim twee weken onaangekondigd en verre van gepland extra vakantie genoten. Maar ja, in tijden van Covid-19 en een maatschappelijk korset waar je steeds enger van wordt, is de vraag: Waar naartoe?! Dat werd alles bijeen nagelbijten in eigen omgeving; dat valt trouwens lelijk tegen met een mondkapje.

De twee digitale vrienden zijn, om in papieren termen te spreken, nogal wat aan de dunne kant. Noem het nuntium anorexia nervosa, maar wees gerust, alle back-up die we in de loop der jaren hebben verzameld zijn niet verloren gegaan. Oude en nog altijd gewilde input, interviews diepteverhalen, et cetera, wordt zo snel mogelijk weer onder de gekende en vertrouwde rubriek geplaatst.

Tot die tijd kunnen en mogen we mede namens onze provider zeggen: “Sorry voor het ongemak.”

02-12-2020