Brandersfeesten 2022 brengt magie tot leven

Grote aftellen begonnen: '25, 24, 23 ... september!'

Grote aftellen begonnen: '25, 24, 23 ... september!'

De organisatie draait op volle toeren. Artiesten oefenen nog een keer hun act. Ondernemers kopen de laatste dingen in. De media maakt zich klaar om alles vast te leggen. Het feest is terug van weggeweest.

Weet jij al met wie je waar naar toe gaat? Komende donderdag met je zoon een rondje Kermis? Vrijdag met je vrienden naar het openingsfeest op Het Land van Belofte? Zaterdag met je oma struinen langs de oude ambachten op de Lange Haven? Of zondag dansend met je lief in de tuin van de kerk. Wat het ook wordt, de momenten zijn magisch. Jouw weekend kan niet meer stuk.

Geniet tot de max
Er is niet een specifiek kenmerk dat de Brandersfeestenbezoeker definieert. Het is de mix. De Brandersfeesten zijn voor iedereen. Voor de stille genieter die vanaf het water acts bewondert met de Andersomvaart. Voor de relaxte gast die herinneringen ophaalt met z’n vrienden op het terras.

Voor de cultuursnuiver die van het straattheater op de Hoogstraat zo bij het Stedelijk binnenwandelt. Voor de festivalganger die op het Goed is Goudplein zich laat verrassen met duurzame stukken. Voor de koopjesjager die in de Mevobazar in de Grote Kerk, in de winkels en op de Brandersmarkt tassen vol scherpe deals vult. Voor de kroegtijger die alle podia en feestjes afgaat tot in de vroege uurtjes. Dit weekend is dat wat bij je past.

Zorg goed voor jezelf
De verleiding is groot om helemaal los te gaan. Zorg dat je goed voor jezelf zorgt. Drink en eet voldoende. Ga naar het Foodplein of kies uit een van de vele Brandersmenu’s bij de horeca. Het feest een stuk fijner met wat een gevulde buik en je blijft er goed bij. De organisatie en gemeentes grootste zorg is de veiligheid. Laten we met elkaar ons best doen, dat het goed met ons gaat. Dat we genieten tot de max en er geen reden is voor zorgen.

Binnen handbereik
Kies wat jij leuk vindt. In de Brandersfeesten app staat alles wat je wilt weten. Op de plattegrond zie je wat er bij jou in de buurt is en wat aan de andere kant van de binnenstad. Plan jouw Brandersweekend met het programma bij de hand. Maak het eigen en helemaal jou. Download de app via brandersfeesten.nl

Motto
“Niks moet, alles mag. Loop op de Brandersfeesten met een vette lach. Geniet tot de max.”

16-09-2022