Grensrechter CION Dames meldt zich

Na de oproep op onze website waren er vele aanmeldingen op de vacature bij het CION damesteam voor de rol van vlaggenist.

Grensrechter CION Dames meldt zich

Na een wekenlange selectieprocedure was het een oude bekende die deze rol op zich gaat nemen. De 28 jarige Jim Schriek heeft zijn handtekening gezet onder een éénjarig contract wat hem tot het einde van het seizoen aan het damesteam zal binden. De intentie tot een een tweede jaar is door beide partijen uitgesproken.

Schriek was in een ver verleden als centrale verdediger de schri(e)k van mening aanvaller en stond bekend bij RK-WIK als de Jaap Stam van de Babberspolder. Toen hij de overstap naar aartsrivaal VFC maakte was hij persona non grata en vertrok hierna na een aantal seizoenen naar CION.
 
Na twee glorieuze jaren in een vriendenteam maakte hij de overstap naar de selectie en kwam na één training, met een zuurstoffles op zijn rug, er achter dat het einde van zijn loopbaan nabij was.
 
Hij luide een sabbatical in en volgens vele is die nog steeds niet klaar, na de oproep van boezemvriend Mente Bruning kon hij de lokroep van het grasveld niet meer weerstaan en zodoende is hij vanaf afgelopen zaterdag weer te vinden op ons complex.
 
De penningmeester van CION deed ook een klein vreugdedansje omdat Schriek eigenlijk op zijn best is in de 3de helft.

De dames van CION zijn overigens nog wel opzoek naar een verzorger:
https://www.cionvlaardingen.nl/1/186/oproep-dames-1-zoekt-per-direct-een-verzorger-verzorgster/
 

15-10-2022