Hét tegengeluid tegen Black Friday

Green Friday bij Theater aan de Schie

Green Friday bij Theater aan de Schie

Green Friday versus Black Friday. De overconsumptie op Black Friday is allesbehalve milieubewust of duurzaam verantwoord ondernemen. Theater aan de Schie heeft besloten hier niet meer aan mee te doen. Het theater sluit zich aan bij Green Friday, een initiatief van de non-profit organisatie Trees for All. Van alle toegangskaarten die op vrijdag 25 november verkocht worden, staat Theater aan de Schie een deel van de recette af. Hiermee worden bomen geplant in het Green Friday Forest. Wees bewust en koop uw kaartjes voor dit seizoen aankomende vrijdag 25 november.

Green Friday is een initiatief van de non-profit organisatie Trees for All. Op vrijdag 25 november (Black Friday) wil Theater aan de Schie, samen met heel veel andere bedrijven,  het tegengeluid laten horen tegen de overconsumptie op deze dag vol met kortingen. Het theater sluit zich dit jaar aan bij dit groene initiatief en biedt op deze dag geen kortingen aan. Voor alle toegangskaarten die op vrijdag 25 november verkocht worden, staat het theater een deel van de recette af. Hiermee worden bomen geplant in het Green Friday Forest.

Theater aan de Schie is al een paar seizoenen bezig met verduurzamen. Het theater heeft de ambitie het eerste klimaatneutrale theater van Nederland te worden. Dit uit zich in  bijvoorbeeld lokaal en biologisch inkopen te doen, trainingen bieden aan werknemers op het gebied van duurzaamheid en doneren aan een boomplantplan in of rond Schiedam aan het einde van het theaterseizoen. Bomen planten doet Theater aan de Schie dus al, maar op Green Friday doet het theater er een schepje bovenop en worden er extra bomen geplant. Want hoe meer bomen, hoe meer Co2 er gecompenseerd kan worden. Dit is beter voor ons en onze leefomgeving.

Koop vrijdag 25 november kaarten voor één van de vele voorstellingen die dit theaterseizoen te zien zijn in Theater aan de Schie. Geef met deze aankoop samen met Theater aan de Schie een positieve impact aan het klimaat, biodiversiteit en onze leefomgeving.

Theater aan de Schie
E-mail: kassa@theateraandeschie.nl
Telefoon: 010-2 467 467

23-11-2022