Gratis sporten voor Vlaardingse jeugd

Gratis sporten voor Vlaardingse jeugd

Vanaf 2 november worden er door Vlaardingse sportaanbieders verschillende clinics en toernooien georganiseerd waarbij kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met sport. Tot de kerstvakantie kunnen kinderen gratis dansen, kickboksen, handbal, scouting, badminton, basketbal uitproberen én kunnen kinderen uit groep 6 meedoen met het zaalhandbaltoernooi. 

De Kracht van Sport

Vlaardingen in Beweging gelooft in de Kracht van Sport. Kennismakingsclinics helpen kinderen om te kijken welke sport bij hen past en wat ze leuk vinden. Ook kunnen zij op deze manier de sfeer proeven bij de betreffende sportaanbieder. 

Een jeugdsporttoernooi stimuleert kinderen om in teamverband deel te nemen aan divers sportaanbod georganiseerd door sportverenigingen uit Vlaardingen. Bij een sportvereniging sport je samen, deel je samen winst & verlies en maak je vrienden voor het leven. Sportverenigingen spelen dus een belangrijke maatschappelijke rol. Maar bovenal is het gewoon heel erg leuk om in een schoolteam deel te nemen aan toernooien.

Als beweegmakelaar in Vlaardingen verzorgt ViB de promotie en inschrijving van de jeugdsportclinics -en toernooien. De sportaanbieders zijn verantwoordelijk voor de organisatie van de sportactiviteiten. Dat zijn tot aan de kerstvakantie sc Twist (handbal), Goya Dance Studio (dans), Fightteam Vlaardingen (kickboksen), BCM (badminton), Vlaardingen Captains (basketbal) en Allart van Heemstede (scouting).

Aanmelden

Doe vooral mee! Vooraf aanmelden is verplicht. Lees voor aanmelden eerst de informatie op de website van Vlaardingen in Beweging via www.stichtingvib.nl/jeugdsport. Je vindt daar onder andere de locatie van de activiteit, datum en voor wie de activiteit is. Klik daarna op de bijgevoegde link bij de activiteit om je kind(eren) aan te melden. 

Mocht je meer willen weten over sport en bewegen in Vlaardingen, kijk dan op de website www.stichtingvib.nl of neem een kijkje op de social mediakanalen @StichtingViB.nl!

 

 

28-10-2021