‘Gratis kinderactiviteiten bij Bep&Tilly in december’

‘Gratis kinderactiviteiten bij Bep&Tilly in december’

In de decembermaand kunnen kinderen gratis meedoen aan superleuke activiteiten in het oude Unilevergebouw aan de Olivier van Noortlaan 120 te Vlaardingen, mede dankzij de Gemeente Vlaardingen, NoFalab en District U.

Op woensdagmiddagen 8 en 22 december is er voor kids van 6 t/m 12 jaar: ‘Kreatief met Kerst’. Dit houdt in dat er gezellig geknutseld wordt in het kerstthema met wat drinken en wat lekkers erbij. Ook maken de kinderen naast hun eigen kerstknutsel of kerstkaarten, die ze uiteraad mee naar huis mogen nemen, een kerstkaart voor een oudere in Vlaardingen. Bep&Tilly verzamelen die gemaakte kerstkaarten en gaan ze hoogstpersoonlijk langsbrengen bij de Vlaardingse ouderen!

In de kerstvakantie op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 29 december is er: ‘Bep&Tilly en Het geheim van Unilever,’ een interactieve rondleiding voor kinderen in de basisschoolleeftijd door het oude gebouw van Unilever onder begeleiding van de oud-laboranten Bep&Tilly.

Bep&Tilly altijd werkzaam geweest op het lab van Unilever zagen het niet zitten om mee te verhuizen met het bedrijf en zijn achtergebleven in het oude Unilever gebouw, waar zij alle geheimen kennen! Mislukte proeven, een jaloerse professor, superneuzen en nog veel meer! Interessant, spannend en spectaculair!

Per keer is er plek voor maximaal 15 kinderen, en opgeven kan via WhatsApp 06-508729289 (Tilly) of mail: info@bepentilly.nl.

Voor meer informatie en tijden, kijk op bij het kopje ‘nieuws’ op de website van Bep&Tilly: www.bepentilly.nl

30-11-2021