Golden Earring Veiling voor het goede doel in Museum RockArt

Naar Hoek van Holland tegen MS

Zondag 11 december vindt in Museum RockArt een veiling plaats van speciale Golden Earring items.

Golden Earring Veiling voor het goede doel in Museum RockArt

Deze veiling wordt in samenwerking met Cesar Zuiderwijk georganiseerd. De legendarische  drummer stelt de speciale Golden Earring-items uit eigen collectie beschikbaar. De opbrengst van deze veiling is bestemd voor de stichting van zijn schoondochter Joy die zich tegen MS verzet. De stichting is opgericht om een potentieel levensveranderende stamcelbehandeling voor Joy mogelijk te maken. Die behandeling zal plaatsvinden in een privékliniek in Mexico. Meer info hierover is te vinden op de website: Joytegenms.nl.

Eerder vond een veiling plaats in JJ Musichouse in Zoetermeer en een benefietconcert in Musicon in Den Haag. Ook de opbrengsten van deze avonden waren een mooie aanvulling om tot het benodigd bedrag van 75.000 euro te komen.

De deuren van Museum RockArt gaan deze zondag om 15.00 uur open waarna rond 16.00 uur de veiling geopend zal worden door Cesar Zuiderwijk.

Op de website is meer info te vinden over deze veiling en op de Facebookpagina van Museum RockArt staan al items waar op geboden kan worden.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland en deze zondag 11 december dus geopend van 15.00 tot 20.00 uur.

28-11-2022