GO Sharing start met elektrische deelfietsen in Vlaardingen

GO Sharing start met elektrische deelfietsen in Vlaardingen

24 juni 2022 - Deelvervoerbedrijf GO Sharing is vandaag begonnen met het plaatsen van 80 elektrische deelfietsen in Vlaardingen. De e-bikes biedt het bedrijf naast elektrische deelscooters aan en zijn bedoeld voor de actieve, kortere rit van A naar B, of als laatste vervoersmiddel naar de eindbestemming van een langere reis. Ook is het mogelijk om met de e-bikes van en naar Rotterdam te fietsen.

Vandaag introduceert GO Sharing 80 elektrische deelfietsen in Vlaardingen. Via de GO Sharing app zijn de e-bikes terug te vinden en te reserveren. De gebruiker betaalt vanaf €0,18 per minuut in combinatie met een voordeelpakket, €0,15 per minuut om de e-bike in parkeerstand te plaatsen en een starttarief van €0,25. De e-bikes van GO Sharing hebben een actieradius tot 60 kilometer. De accu’s worden door medewerkers van GO Sharing vervangen zodra ze leeg dreigen te raken.

Elektrische deelfietsen, -scooters en -auto’s
De elektrische deelvoertuigen zijn onderdeel van het multimodale aanbod waarmee GO Sharing de reis van deur tot deur, ook tussen regio’s, wil ondersteunen met deelvervoer.

GO Sharing CEO Raymon Pouwels legt uit: “Eigen vervoer is in de meeste gevallen nog milieuvervuilend en neemt onnodig veel openbare ruimte in beslag. In onze missie om eigendom van voertuigen te vervangen door deelmobiliteit, is het ondersteunen van de reis van deur tot deur cruciaal. De deelvoertuigen zijn voor iedereen beschikbaar, particulier en zakelijk. Ook als je naar een andere stad reist wil je hetzelfde gemak als een eigen voertuig. Ons doel is om overal binnen 3 minuten lopen een deelscooter of e-bike te bieden. In enkele steden bieden we nu ook op centrale punten elektrische deelauto’s aan, zodat je ook met het deelvervoer naar een andere stad kunt reizen. Daar pak je dan weer een deelscooter of e-bike naar je eindbestemming. Allemaal via één app en tegen een tarief dat concurreert met het bezit van een auto.”

De klantenservice van GO Sharing is te bereiken via support@go-sharing.nl of 085 90 22 901.

24-06-2022