De Soete Suikerbol: ‘Stadse bediening in landelijk Vlaardingen’

GEZOCHT: Enthousiaste medewerkers

GEZOCHT: Enthousiaste medewerkers

Ook bij De Soete Suikerbol is er meer werk dan personeel. Gelukkig heeft dit alles te maken met groeiende populariteit en prima producten. Daarom is deze Vlaardingse pannenkoekenspecialist naarstig op zoek naar enthousiaste krachten en collega’s. Dat kan slechts op één manier: middels een personeelsadvertentie.

Wie worden er gezocht?
Dat is eenvoudig. Voor alle segmenten zoekt De Soete Suikerbol extra handen en vriendelijke gezichten. Vind je jezelf terug in de bediening of hou je van vlot en kwalitatief puik barwerk? Of sta je liever in de keuken in je witte buis? Ook kan er een excellent floormanager in je schuilen.

Dus: vind je Vlaardingen een mooie stad, hebben pannenkoeken je onverdeelde aandacht, zijn service en een lachend gezicht je handelsmerk? In dat geval raden we je aan door te scrollen tot onderaan de pagina. Neem snel contact met op Michelle Jongeburger of Gijs van Buuren.

Leeftijd is van geen belang. Aandacht voor de klant en een prettige verschijning zijn het belangrijkste. Je kunt per direct beginnen. Werken in de landelijke allure van een industriële groeistad? Het kan!

Contact
Westlandseweg 254
3131 HX Vlaardingen
Telefoon: +31 (0)10 313 86 73
E-mail: vlaardingen@suikerbol.nl
Website: www.suikerbol.nl/vlaardingen/

17-05-2022