Geen winterslaap voor De Vreemde Vogel

Geen winterslaap voor De Vreemde Vogel

De avonden worden korter en de zon schijnt laag aan de hemel. Tijdens de herfst en winter kun je genieten van winterse gezelligheid, een curlingbaan en stevige warme maaltijden. Het Tuincafé gaat op zaterdag en zondag langer open. En met een overdekt terras is de Vreemde Vogel dé ideale plek voor een winterfestival. Daarom wordt er o.a. op vrijdag 4 november een Winters festivaldiner georganiseerd. Met kampvuurtjes, een ongedwongen sfeer en goed eten, geserveerd vanuit diverse foodstands.

Buitengewoon dineren
221017 Vreemde Vogel WinterfestivalBij de Vreemde Vogel houden ze van het buitenleven, dus ook van dineren in de buitenlucht. Tijdens het Winters festival diner wordt er gezorgd voor genoeg warmte en sfeer op het overdekte terras. De eerste editie vindt plaats op vrijdag 4 november vanaf 17.30 uur. Gasten worden ontvangen met een glaasje glühwein of warme appelsap bij binnenkomst. De heksenketel boven het vuurtje staat al te pruttelen. En gedurende de avond komen er verschillende winterse hapjes voorbij.

Duckling is terug!
221017 Vreemde Vogel Curlingbaan met badeendDe Ducklingbaan bij De Vreemde Vogel is een alternatief op een echte curlingbaan. Geen officiële ijsbaan, maar een kleinere kunststofbaan met grote badeenden als stenen om te schuiven. Het spel kan het beste gespeeld worden in 2 teams van 4 tegen 4 personen. Wie daag jij uit? Het curlen vindt plaats op het overdekte winterterras. Bovendien staat er glühwein klaar en zorgen de schapenvachtjes en kampvuurtjes voor extra gezelligheid.

Tuincafé langer open
In de Herfstvakantie is het Tuincafé dagelijks geopend. Vanaf 22 oktober gaat De Vreemde Vogel later op stok, want tijdens de winter is het Tuincafé langer geopend. Ieder weekend (op zaterdag en zondag) is de keuken geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Je kunt dus heerlijk lang borrelen en genieten van kleine gerechtjes: het Bites Diner.

Winters festivaldiner voor groepen
Het Winters festivaldiner is één keer per maand voor gasten van het Tuincafé. Het is tevens mogelijk om het diner privé te reserveren voor groepen vanaf 20 personen op een dag naar keuze. Leuk met de gehele familie of als bedrijfsuitje. Daag je collega’s uit op de Ducklingbaan en proost op het nieuwe jaar met warme huisgemaakte glühwein.

17-10-2022