Geen geldstress meer?

Krijg op 23 februari tips van Eef van Opdorp (Gratis voorstelling)

De energieprijzen rijzen de pan uit. Boodschappen doen is ontzettend duur. Wat kun je doen om geld te besparen in deze dure tijd? Budgetcoach Eef van Opdorp weet raad en komt daarom naar Vlaardingen.

Geen geldstress meer?

Op donderdag 26 februari treedt Eef van Opdorp op in de Windwijzer in Vlaardingen. Haar voorstelling is speciaal voor Vlaardingers die op een leuke en leerzame manier de boel financieel weer op de rit willen krijgen. Je leert welk geldtype je bent en hoe je kan sparen. Ook geeft ze tips hoe je een geldplan voor de toekomst opstelt.

De voorstelling wordt mogelijk gemaakt door Fonds Schiedam Vlaardingen en georganiseerd door Bibliotheek de Plataan. Kaartjes zijn gratis verkrijgbaar via de bibliotheek.

Over Eef van Opdorp
Eef van Opdorp is Nederlands bekendste budgetcoach. Sinds 2008 helpt de besparingsdeskundige mensen met praktische tips, onder meer in het RTL-programma Uitstel van Executie. Daarnaast heeft ze meerdere boeken geschreven, haar laatste boek is ‘Gek van geld’ en een bestseller.

Reserveer je gratis kaartje
De voorstelling in de Windwijzer is op 23 februari van 19:30 uur tot 21:15 uur.

Reserveer je gratis kaart bij Bibliotheek de Plataan door te bellen of te WhatsAppen naar 06-3033 4636. Voor meer informatie kijk je op https://www.debibliotheekdeplataan.nl/agenda.

14-02-2023