Galerie 'MATCH bij Engelenhoeve' voegt werken toe

Galerie 'MATCH bij Engelenhoeve' voegt werken toe

VLAARDINGEN/SCHIEDAM - Galerie 'MATCH bij Engelenhoeve' aan de Zuidbuurt in Vlaardingen heeft onlangs werken van nieuw exposanten toegevoegd.

door Jan Schrijver

Op initiatief van de Vlaardingse kunstenares en tuincoach Chantal van Beurden en de Schiedamse kunstenaressen Marieke Mooiman en Tineke Weber wordt in de Engelenhoeve in de Zuidbuurt in Vlaardingen kunst van genoemden en van andere artiesten tentoongesteld.

In de naam van de galerie vind je de beginletters van de voornamen van de initiatiefnemers: 'MATCH by Engelenhoeve'. Naast Chantal, Marieke en Tineke exposeren sinds de opening in mei 2021 ook Henk Horsten, Yvon Koopman, SAGE en Wil Matthijssen hun werk.

Onlangs is werk toegevoegd van de Schiedamse kunstenares Annemarie van Ulden. Ook zijn toegevoegd kleurenfoto's door wijlen Rose Weiss, welke vrouw haar in haar opleiding opgedane chemische kennis combineerde met experimenteel bezig zijn in de donkere kamer met kleurenfoto's. Haar dochter heeft deze bijzondere collectie kleurenfoto's ter expositie en verkoop aangeboden.

gal1

'MATCH by Engelenhoeve' wil een laagdrempelige galerie zijn, waar je ook kunstwerken en andere artikelen vindt die met een kleiner budget aan te schaffen zijn en daarmee ook geschikt zijn als origineel cadeautje. Bestel je er een kopje koffie of thee, dan wordt dat geserveerd met door de galerie zelf gebakken koekjes.

gal4

Openingstijden zijn elk zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
MATCH by Engelenhoeve
Adres: Zuidbuurt 89, Vlaardingen
Website: https://engelenhoeve.nl/

Foto geheel boven: Tineke Weber maakte met restanten hout verschillende impressies van haar hond, zoals het beeldje op deze foto

Tweede foto: Chantal van Beurden wijst op het werk van Rose Weiss

Derde foto: v.l.n.r. Louise Melchers, Tineke Weber en Chantal van Beurden 

11-07-2021