Dat wordt gevierd met oliebol van Nico voor alle 2000 bewoners en medewerkers

Frankelandgroep hoort tot beste tien zorginstellingen

Frankelandgroep hoort tot beste tien zorginstellingen

SCHIEDAM - De Nederlandse Patiëntenfederatie heeft de Frankelandgroep laten weten dat de groep tot de beste tien instellingen behoort op het gebied van verzorging verpleging thuiszorg. Het is voor het derde jaar dat Frankelandgroep in de top 10 staat.

De waarderingen zijn gebaseerd op recensies die de Patiëntenfederatie ontvangt op de Zorgkaart Nederland. Ben de Koning, directeur/bestuurder van de Frankelandgroep, licht toe hoe het werkt voor de camera van Jan Willem de Boer van JW TV.

Morgen wordt de geprolongeerde  top-10-plek op de locaties van de Frankelandgroep in Schiedam en Vlaardingen met de bewoners en medewerkers op smakelijke wijze gevierd: met een door Nico Sterrenberg gebakken oliebol. 

Vorige week zijn alle verpleeghuisbewoners op een dag gevaccineerd. Inmiddels is deze week 600 medewerkers een boosterprik toegediend. De vaardigheid met vaccineren zit er goed in bij Frankeland. "Zou je hier een paar dozen vaccinaties neerzetten, hebben we bij wijze van spreken heel Schiedam in twee dagen van een boosterprik voorzien", zegt Ben de Koning.

 
 

07-12-2021