Fotowedstrijd Hobby en Sport voor de jeugd

Fotowedstrijd Hobby en Sport voor de jeugd

Dit jaar kan weer probleemloos de Week van de Cultuur worden georganiseerd. Daarover zal nog breed worden gecommuniceerd. En ook zal er weer een een fotowedstrijd worden gehouden. Dit jaar is deze echter speciaal bedoeld voor de Maassluise jeugd tot en met 17 jaar. Ook wordt de wedstrijd weer volledig digitaal uitgevoerd. Er is een vakjury en daarnaast een publieksjury. Voor deze twee categorieën zijn afzonderlijke prijzen beschikbaar.

door Jan Buijsse

Het thema 2022 is Hobby en Sport: Breng je hobby of sport zo kunstzinnig mogelijk in beeld en ding daarmee mee naar een van de leuke prijzen: drie van de vakjury en drie van de publieksjury.

Wil je jouw foto’s ook laten zien? Stuur ze dan uiterlijk 5 juni a.s. naar fotowedstrijd@crmmaassluis.nl (Graag als bijlage, dus niet in het bericht. Vermeld ook je naam, leeftijd en telefoonnummer)

Verdere voorwaarden:
. de wedstrijd staat open voor Maassluizers en voor hen die er een binding mee hebben.

. deelnemers zijn jonger dan 18 jaar.
. leden van de CRM en de vakjury en aanverwanten zijn uitgesloten van deelneming.
. het aantal inzendingen is beperkt tot drie per fotograaf.
. foto’s dienen in jpg-formaat te zijn, minimaal 1 mb groot en maximaal 4 mb.
. de foto’s dienen anoniem te zijn, d.w.z. er mag geen naamsvermelding op staan.
. de foto’s dienen te passen binnen het thema.
. voor de beoordeling door de vakjury worden de foto’s afgedrukt op het formaat 20x30. Hou hiermee rekening bij het fotograferen.
. de CRM mag de foto’s rechtenvrij gebruiken voor berichtgeving inzake de wedstrijd. De naam van de fotograaf wordt daarbij vermeld.
. ook de Historische Vereniging Maassluis en Museum Maassluis kunnen de foto’s onder dezelfde voorwaarden gebruiken.

Het Maassluise publiek wordt uitgenodigd de foto’s te beoordelen. Dit kan vanaf 6 tot en met 12 juni a.s. Alle foto’s worden daartoe gepubliceerd op de website van de Culturele Raad Maassluis: http://www.crmmaassluis.nl/fotowedstrijd/hobby-en-sport/. Daar kun je aangeven welke drie foto's de voorkeur hebben. Ook de vakjury kiest er drie uit.

De prijsuitreiking is op zaterdagavond 18 juni in Theater Koningshof tijdens de afsluiting van de Week van de Cultuur: het Cultuurgala.

Pak je camera of telefoon en maak een paar mooie foto’s binnen het thema Hobby en Sport en stuur ze op.

De Culturele Raad Maassluis hoopt op veel inzendingen en deelname aan de publieksjurering.

Foto Jan Buijsse: Winnaars 2021 tonen hun foto’s

09-05-2022