Kerkcentrum Holy fraai decor

Fotoclub Focus exposeert

Fotoclub Focus exposeert

Van 16 januari tot 27 februari exposeren de leden van de fotoclub Focus met hun mooiste foto’s in het kerkcentrum Holy.

De leden van de fotoclub Focus komen 1x per maand samen op een woensdagavond in de studio van Tamara Heck fotografie in het sfeervolle OOAK pand aan de koningin Wilhelminahaven. De club bestaat op dit moment uit 3 groepen van ongeveer 11 deelnemers per groep.

In de studio of op locatie gaan de leden samen aan het werk. Dit doen ze door aan een gevarieerde opdracht te werken en vervolgens krijgt iedereen ook een thuisopdracht mee. Deze wordt tijdens de volgende bijeenkomst met elkaar besproken en bekeken. Regelmatig worden er met de groep foto uitstapjes gemaakt of musea en expositie bezocht.

Het uitgangspunt is om als fotograaf bezig te blijven met de verschillende facetten van de fotografie en te blijven ontwikkelen, out of the box leren denken.

Vind je het leuk om jezelf uit te blijven dagen in de fotografie? In de 3e groep is er nog plek. Geef je dan op voor een proefles.

De expositie bestaat uit 24 werken van de clubleden, elke fotograaf heeft zijn eigen favoriete beeld gekozen waardoor de expositie erg divers is. Kom een kijkje nemen en laat je inspireren door de mooie beelden.

Het Kerkcentrum is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 11.00 uur en vrijdagmiddag van 14.00 -16.00 uur.

Voor een bezoek afwijkend van de openingstijden kan men bellen: tel.010-474 5644.

16-01-2023