Foto-expositie van Rosalie van der Bok

Natuur op de gevoelige plaat in Kerkcentrum

VLAARDINGEN - Al van jongs af aan is Rosalie veel buiten te vinden, maar wint de sport (voetbal) het nog van het fotograferen. Ondanks het vele sporten, was de interesse voor fotografie al aanwezig.

Foto-expositie van Rosalie van der Bok

Een carrière in de sport lag dan ook meer voor de hand en met een opleiding aan het CIOS in Goes kwam de camera in de kast te liggen. Als bewegingsagoog is Rosalie jaren lang actief in de zorg totdat Covid-19 om de hoek komt kijken. Na een besmetting blijkt Corona meer aangetast te hebben dan gedacht en is er weinig van haar topsportconditie over.

Wandelen is de manier om haar conditie weer op te bouwen, maar wandelen in het dorp en de polders van Dirksland is niet helemaal haar ding. De natuur begint weer te trekken en de camera wordt weer uit de kast gehaald. De liefde voor natuurfotografie, met name vogels en wildlife, is geboren. Rosalie verdiept zich steeds meer in de natuur en de gedragingen van vogels en andere dieren, zodat het makkelijker wordt om ze te vinden en op de foto te zetten.

Rosalie fotografeert veel tijdens haar wandelingen in diverse natuurgebieden door heel Nederland, maar ook is ze steeds vaker te vinden in een schuiltentje of drijfhut op het water waar ze een paar uur op één plek vertoeft. Op deze manier komen de dieren dichter naar Rosalie toe in plaats van andersom wat voor de dieren een stuk rustiger is.

Inmiddels is Rosalie bijna dagelijks in de natuur te vinden en geeft workshops op het gebied van natuurfotografie, waaronder vogel- en wildlifefotografie.

Met deze expositie wil Rosalie de kijker/bezoeker meenemen de natuur in en laten zien hoe mooi en ontspannend de natuur kan zijn.

U kunt deze expositie bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van het kerkcentrum:

Maandag, dinsdag, donderdag van 09.00-11.00 uur
Vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

Adres
Reigerlaan, nr. 47a

Website: www.rosalievdbokfotografie.nl
Instagram: @rosalievdbok
Facebook: Rosalie van der Bok Fotografie

29-01-2024