Feestelijke start extra avondopenstelling stadskantoor

VLAARDINGEN - Sinds maandag 8 januari 2024 is de publieksbalie van het stadskantoor op maandag en op donderdag tot 20.00 uur open. Vlaardingers krijgen hierdoor meer opties om ook buiten kantoortijd langs te komen voor zaken als het ophalen van een paspoort of het doorgeven van een verhuizing. Op donderdag 11 januari werd de verruiming feestelijk gevierd.

Feestelijke start extra avondopenstelling stadskantoor

Bezoekers die na 16.00 uur een afspraak bij het stadskantoor hadden, werden ontvangen op een rode loper. Wethouder dienstverlening, Koen Kegel, verwelkomde de Vlaardingers met een gebakje met daarop een smiley. “We gaan voor een glimlach op het gezicht van inwoners, ondernemers en organisaties in onze stad.” aldus Kegel. “Dat willen we onder andere bereiken door goed bereikbaar te zijn. Dat was ook een wens vanuit de gemeenteraad, waar de fractie Leefbaar Vlaardingen, samen met de VVD, voorstelde de openingstijden te verruimen. Ik ben trots dat we dankzij deze extra avondopenstelling op korte termijn, zonder extra kosten te maken, in deze behoefte kunnen voorzien en we kunnen nu al zien dat hier veelvuldig gebruik van wordt gemaakt!”

Openingstijden stadskantoor 2024
De openingstijden van het stadskantoor zijn sinds 8 januari als volgt:

* Maandag en donderdag van 08.00 tot 20.00 uur
* Dinsdag, woensdag en vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur
* Een afspraak maken kan gemakkelijk en snel via de website vlaardingen.nl

Betrouwbaar, bereikbaar en betrokken
In 2023 is de nieuwe Visie op Dienstverlening vastgesteld. In de visie staat hoe de gemeente Vlaardingen haar dienstverlening voor ogen heeft. Een glimlach op het gezicht van onze inwoners, ondernemers en organisaties van Vlaardingen, dat is waar we voor gaan. Dat willen we bereiken door betrouwbaar, bereikbaar en betrokken te zijn. En door onze inwoners waar mogelijk positief te verrassen.

Fotografie
Gemeente Vlaardingen

12-01-2024