Feestelijke opening Informatiepunt Digitale Overheid in De Bibliotheek

Wethouder Arnoud Proos opent nieuw spreekuur in Buurtpunt Groot Ambacht

VLAARDINGEN - Op dinsdag 9 april opent wethouder Arnoud Proos het Informatiepunt Digitale Overheid van de Bibliotheek de Plataan. Dit vieren we graag met iedereen uit de buurt.

Feestelijke opening Informatiepunt Digitale Overheid in De Bibliotheek

De opening is om 16.00 uur tijdens het wijkspreekuur in Buurtpunt Groot Ambacht (Rotterdamseweg 176). Kom gezellig langs voor een kop koffie, een praatje of doe mee met  een leuke activiteit. We zijn er om je meer informatie te geven over het wijkspreekuur en het  Informatiepunt. Zien we je daar?

Meer over het Informatiepunt Digitale Overheid
Heb je vragen over DigiD, toeslagen, gemeentelijke regelingen of andere digitale overheidszaken? Kom naar het Informatiepunt Digitale Overheid tijdens het wijkspreekuur in het Buurtpunt Groot Ambacht. Hier luisteren we, denken met je mee, geven informatie of  zoeken de juiste hulp dicht bij huis. Je bent van harte welkom bij ons spreekuur.

Het Informatiepunt Digitale Overheid is gratis en voor iedereen. Loop gewoon binnen bij het Buurtpunt Groot Ambacht op dinsdagen tussen 16:00 en 17:00 in de oneven weken. Je kunt  natuurlijk ook naar een van de andere Informatiepunten komen.

Meer informatie is te vinden op onze website: www.debibliotheekdeplataan.nl/IDO

Fotografie
Gemeente Vlaardingen

22-03-2024