‘Weg met die stijvigheid!’

Farrida juist heropend

Farrida juist heropend

Beneden, bij Truckerscafé The Pittstop 2.0 kun je drinken, eten en gezellig zitten. Een etage hoger (en straks nog een) bij buurman Farrida, is vanaf maandagochtend 9 augustus 2021 om 10.00 uur helemaal smullen! Daar gaat het feest nóg een stapje verder en kun je met recht met het hele lijf genieten in plaats van enkel smaakpapillen vertroetelen.

Het zat al even in de pen; de qua afstand korte maar belangrijke verhuizing van het Grote Visserijplein naar de Doggerstraat. Ook hier strooiden de Grote-C en alle van overheidswege opgelegde beperkingen aanvankelijk roet in het eten en andere geneugtes, maar het bleef bij uitstel en van afstel kwam het gelukkig niet.

In een node kalm tempo werd vorig voorjaar de uitgebreide verbouwing ingezet en vandaag  is dus de langverwachte opening een feit. De eerste etage is kant-en-klaar én (zoals dat hoort bij intermenselijke aanrakingen) spic-en-span.

Na acht jaar boven Café van Toor tot veler tevredenheid massages met (en, wanneer gewenst) Happy Ending te hebben verzorgd was het voor Namwan tijd het aantal vierkante meters eens flink op te schroeven. Vrijwel recht tegenover en direct boven het truckerscafé lagen twee ruim bemeten etages te lonken naar de eigenaresse van Farrida. Van een goede 30 meet de massagesalon straks zo’n slordige 300 m2.

Beide etages tellen drie kamers, waarvan twee met panoramisch uitzicht op de Koningin Wilhelminahaven. De kamers zijn keurig en erotiserend of erotiek opwekkend ingericht met spiegels, een douche, op elke etage een Jacuzzi en meer dan voldoende hagelwitte handdoeken om droog en voldaan Frrida weer te kunnen verlaten. Alles een ***** hotel waardig. Om het kort te stellen: wie het hier niet kan vinden komt nergens aan zijn gerief.

Eind dit jaar zal ook de tweede etage gereed zijn. Dan telt Farrida liefst zes kamers, twee ontvangstruimtes en in totaal 10-12 dames die stuk-voor-stuk de kunst van de oosterse massage als geen ander beheersen.

Voor de algehele veiligheid is er een uitgebreid camerasysteem dat overigens de kamers buiten beeld laat. Veel plezier! En … er is ruime parkeergelegenheid. Naast Farrida exploiteert in Rotterdam nog een aantal erkende en gekende massagesalons.

Massagesalon Farrida
Doggerstraat 1
3134 KD Vlaardingen

Telefoon: 06-4470 0240
Website: www.farrida.nl

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding

09-08-2021