Golden Earring & Rolling Stones 'aanraken'?

Extra openingsdag Museum RockArt en RockArt Shop XL tijdens meivakantie

Extra openingsdag Museum RockArt en RockArt Shop XL tijdens meivakantie

In verband met de meivakantie is Museum RockArt met de RockArt Shop XL naast de standaard openingsdagen donderdag, vrijdag, zaterdag ook op woensdag 3 mei geopend. Aansluitend volgt ook de eerste zondag van de maand en ook dan is het Museum met Shop geopend. Dus van 3 tot en met 7 mei, iedere dag van 11.00 tot 17.00 uur is Museum RockArt te bezoeken.

In museum RockArt vormen de Golden Earring / Rolling Stones en Zeezenders een vast en uitgebreid onderdeel van de expositie. Daarnaast wordt er regelmatig gewisseld met de collectie dus er is altijd wat nieuws te zien. Ook in de shop wordt het aanbod regelmatig uitgebreid.

Ouderen herbeleven hun jeugd bij het zien van de uitgebreide collectie en jongeren daarentegen verbazen zich over onze rijke muziekgeschiedenis.

De vrijwilligers van Museum RockArt geven desgewenst uitleg bij de diverse topstukken waaronder de volledig gerestaureerde boordstudio van het zendschip de “Norderney” waarvandaan de laatste uitzending van Radio Veronica plaatsvond.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland. Entree is € 7,50 per persoon. Rotterdampashouders en donateurs van Museum RockArt hebben gratis toegang.

30-04-2023