Expositie “Engelen” van kunstenaar Adrie Huisman

Kerkcentrum Holy geeft ruimte

VLAARDINGEN - Voor de Kerstperiode (11 december 2023 – 22 januari 2024) heeft Adrie Huisman speciaal voor Kerkcentrum Holy “engelen” gemaakt. Hij doet dat op geheel eigen wijze.

Expositie “Engelen” van kunstenaar Adrie Huisman

Hij doet dat op geheel eigen wijze. Engelen zijn boodschappers tussen God en mensen. Zijn engelen hebben dan ook menselijke trekken. Adrie zegt hierover zelf: ‘Het worden andere engelen dan de mensen gewend zijn. Hopelijk verwachten ze geen 17e-eeuwse engelen.’ Door het gebruik van liedboeken en in ons geval een thema met engelen, legt hij een verbinding met zijn geloof en de kunst.

Adrie heeft de kunstacademie gedaan en werkt vanuit zijn atelier aan de Lange Kruisweg in Maasdijk. Hij heeft door de jaren heen meegewerkt aan grote exposities van zijn eigen werk dan wel in samenwerking met anderen. Adrie heeft van ‘vertraagd weggooien’ zijn  levensmotto gemaakt.

De expositie is te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van het kerkcentrum: maandag, dinsdag, donderdag van 09.00-11.00 en vrijdagmiddag van 14.00-16.00 uur.

Adres
Reigerlaan 47a

18-12-2023