Zomerexpositie 10 kunstenaars - 12 kunstwerken

Eerste Lustrum galerie voor hedendaagse kunst Har Hensgens

Eerste Lustrum galerie voor hedendaagse kunst Har Hensgens

Inmiddels komen de bezoekers weer en dat stemt blij!  In 2016 begon de galerie door een ruimte beschikbaar te stellen voor de Open Ateliers tour door Vlaardingen. Diverse lokale kunstenaars exposeerden op meerdere locaties een heel weekend lang hun kunst. Mogelijk gemaakt onder de koepel van een gezamenlijke kunstorganisatie. Er was live muziek, een hapje en drankje, performance acts en natuurlijk de Kunst; beeldende kunstwerken, schilderijen, etsen, tekeningen, objecten, etc.

Nu vijf jaar later heeft de galerie talloze kunstenaars en vernissages in, zoals het wordt genoemd - 'the galleryroom' old, small and charming, gehad!
Lokale Vlaardingse kunstenaars, aanstormende nieuwelingen en al jaren gebezigde artists zijn er te gast geweest met hun gexposeerde kunstwerken. Niet alleen vlaardingers, maar ook kunstenaars uit Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Antwerpen, Zwolle, Deventer, ect. Op dit moment loopt er een ZOMEREXPOSITIE van een aantal kunstenaarstot 1 augustus. Dan volgen er dit jaar nog drie solo-exposities.

info: www.contemporaryartgalleryharhensgens.com

20210605_summerexhibition (1)


 

 

19-06-2021