Uitslag 2-4

DVO’32 verliest van VDL

DVO’32 verliest van VDL

In de regio derby tegen het Maassluisse VDL heeft de ploeg van trainer Ben Hoogwerf verloren met 2-4 . Grote man aan de kant van de gasten was Christian van Eijk die een hattrick aantekende. Het mag geen excuus zijn maar nadat vorige week de wedstrijd tegen GHVV’13 wegens corona geschrapt werd was vandaag het centrale duo plus keeper niet beschikbaar.

Tel daarbij het technisch vernuft van middenvelder Wesley de Heij op die ook ontbrak en het moge duidelijk zijn dat de missie op deze zaterdag een lastige zou worden. Dat neemt niet weg dat de Maassluisse zege dik verdiend was, de gasten sneden er met de treffers doorheen als koek en verlieten dus met de 3 punten de marathonweg.

DVO’32 speelde te onrustig, de combinatie’s op het hobbelige veld gingen vaak de mist in en de opponent was door zijn oefenmeester Henk Salari goed geïnstrueerd en zat er fel op, met name als DVO ’s spelmaker Gert Jan van der Veen werd aangespeeld en dus ging er een hoop fout bij de thuisploeg de weinige grote kansen Floris Keizerwaard in het begin ( over ) en Robin den Breems bij de stand 1-3 op de sluitpost van VDL Kemal Fakili hadden nog een kentering kunnen betekenen echter het mocht niet zo zijn en dus zijn de druiven zuur. DVO’32 krijgt aanstaande dinsdagavond in Geervliet bij GHVV’13 de kans op eerherstel maar ook dan zal de puzzel er voor trainer Ben Hoogwerf niet makkelijker op worden. Succes toegewenst. Voor nu dus gegroet en tot dinsdag.

Scheidsrechter was de heer Gomes uit Den Haag

Zaterdag 12 Maart 2022

DVO’32-VDL 2-4 (1-2)

Scoreverloop: 12e 0-1 Christian van Eijk, 31e 0-2 Joey van Eijk, 37e 1-2 Robin den Breems, 50e 1-3 Christian van Eijk, 75e 1-4 Christian van Eijk, 77e 2-4 Gert Jan van der Veen.

Opstelling DVO’32: Ali Cetin, Daan ten Broek, Robin van der Vlist, Emirhan Bayrakdar (68e Wilson Iyawe ), Tim van der Hoeven (56e Hassan Hussein), Robin den Breems, Nico Huijer (56e Yousri Abdellaoui), Floris Keizerwaard, Stefan Dijkxhoorn , Pieter van der Veen (74e Mert Mese), Gert Jan van der Veen (c.).

Tekst: Rinus Zomervrucht

13-03-2022