Verslaat Rijnmond Hoogvliet Sport met 3-1

DVO’32 pakt door

DVO’32 pakt door

DVO’32 heeft ook Rijnmond Hoogvliet Sport aan de zegekar gebonden. De Vlaardingers waren aan de marathonweg met 3-1 te sterk voor de Hoogvlietse opponent. In een wedstrijd waarin het onderlinge krachtsverschil op het oog niet zo groot leek was de thuisploeg veel slagvaardiger.

DVO’32 heeft vandaag ook Rijnmond Hoogvliet Sport aan de zegekar gebonden. De Vlaardingers waren aan de marathonweg met 3-1 te sterk voor de Hoogvlietse opponent. In een wedstrijd waarin het onderlinge krachtsverschil op het oog niet zo groot leek was de thuisploeg veel slagvaardiger.

Na een 1-0 ruststand, doelpunt van aanvoerder Gert Jan van der Veen die er weer eens beslissend tussen zat werd het 2e bedrijf aangevangen. Rijnmond Hoogvliet Sport kreeg een vrije trap toegekend net buiten de 16 die hard en laag langs DVO keeper Mario Stark suisde en het was 1-1.

DVO’32 zat niet bij de pakken neer en invaller Wilson Iyawe zorgde voor de hernieuwde voorsprong 2-1, Tim van der Hoeven werd in het Hoogvlietse strafschopgebied gevloerd en de scheidsrechter kon niet anders dan DVO een penalty geven. Slachtoffer Tim van der Hoeven voltrok het vonnis voor de zege van de ploeg van trainer Ben Hoogwerf die na vorige week met de winst op Kethel Spaland wederom 3 punten aan het totaal kan toevoegen.

En zo pakt het grote aantal afwezigen en inbrengen van oudgedienden Ruud Durinck en good old Mark Verkade dus prima uit voor de westwijkers. DVO mag volgende week naar runner up Zuidland afreizen om de goede vorm te bekrachtigen dus voor nu gegroet en tot volgende week

Zaterdag 23 April 2022 aanvang 14.30 uur DVO’32 -Rijnmond Hoogvliet Sport 3-1 (1-0)

Scheidsrechter Carli van Booma

Scoreverloop: 1-0 Gert Jan van der Veen, 1-1 Rijnmond Hoogvliet Sport, 2-1 Wilson Iyawe, 3-1 Tim van der Hoeven.

Opstelling DVO’32 : Mario Stark, Daan ten Broek, Robin van der Vlist( Ruud Durinck)(Mert Mese), Nick Rutten, Tim van der Hoeven, Robin den Breems, Floris Keizerwaard, Stefan Dijkxhoorn (Yousri el Abdellaoui), Mark Verkade Gert Jan van der Veen (c.), Hassan Hussein(Wilson Iyawe).

24-04-2022