DVO’32 in vermakelijke pot 2-2 tegen s.c.Botlek

DVO’32 in vermakelijke pot 2-2 tegen s.c.Botlek

Aan de marathonweg werd tegen Botlekheeft DVO’32 met 2-2 gelijk gespeeld . In een vermakelijke wedstrijd met kansen aan beide kante nwas een puntendeling de juiste afspiegeling van de verhoudingen.

Voor de thee moest DVO eigenlijke ruim de leiding nemen maar zowel Robin den Breems als Nico Huijer verzuimde de riante kansen te verzilveren. Na de rust kregen de gasten kans op kans in het 1e kwartier maar ook de Spijkenissers hadden het vizier niet op scherp staan.

De gasten waren in de counter verduiveld snel en behendig zodat DVO’s defensie er de handen vol aan had, tel daarbij de betrouwbare sluitpost aan Spijkenisser kant met Keeper Kevin Rijswijk die diverse kansen en mogelijkheden van de thuisploeg  onschadelijk maakte en het bij tijd en wijle onrustige spel van DVO’32 en het gelijkspel is grotendeels verklaard. Gert Jan van der Veen scoorde 2 mooie goals en Tim van der Hoeven speelde ook een prima wedstrijd, keeper Mario Stark redde 1 op 1 zodat een nederlaag DVO bespaard bleef maar overal was hetgeen de thuisploeg deze middag op de mat legde toch te weinig om Botlek op de knieën te dwingen. 2-2 en op naar de Fidus Cup 1e ronde uit tegen 1e klasser Neptunus Schiebroek op 16 November om 20.00 uur. Gegroet en tot dan.

Zaterdag 6 November  2021 aanvang 14.30 uur   DVO’32-s.c.Botlek 2-2 (1-1)

Scheidsrechter Ivo Yanover floot een prima pot.

Scoreverloop: 14e 1-0 Gert Jan van der Veen, 21e 1-1 sc.Botlek, 61e 2-1 Gert Jan van der Veen, 68e 2-2 sc.Botlek.

Opstelling DVO’32: Mario Stark, Atakan Karacoskun (c.)( Aymen El Achbouni),  Nick Rutten,Jaro Foppen, Tim van der Hoeven, Robin den Breems (39e Wilson Iyawe), Wesley de Heij,Floris Keizerwaard,Gert Jan van der Veen, Nico Huijer (45eMitchell vd Windt), Emre Cicek.

07-11-2021