Uitslag 3-0

DVO’32 bindt ook OVV aan zegekar

DVO’32 bindt ook OVV aan zegekar

DVO’32 heeft ook de 2e wedstrijd na de winterstop gewonnen. In het 1e half uur beslisten de Vlaardingers al de wedstrijd, nadat HassanHussein Wesley de Heij in stelling bracht, wiens inzet net naast ging, werd Wesley de Heij onreglementair gestuit, nadat hij doorgebroken was.

De vrije trap leverde niets op. HassanHussein mistte daarna een niet te missen kans alvorens de rappe buitenspeler in de 20e minuut na een slim steekballetje van Nico Huijer de verdiende 1-0 aantekende. Robin den Breems schoot vervolgens een afgeslagen vrije trap van Wesley de Heij binnen en de 2-0 was een feit.

DVO’32 was in het 1e bedrijf veel sterker dan de opponent en OVV kwam met een 2-0 ruststand nog goed weg. Hoe anders was het in de 2e helft. De thuisploeg kreeg mede door het er flink opzittende OVV geen vat meer op de gasten. Niet dat er echt veel weggegeven werd, maar uit een scrimmage belande de knikker zelfs nog boven keeper Mario Stark op de lat en werd een Oostvoornse corner maar ternauwernood via de paal uit het doel gewerkt. DVO’32 ging mee in het opportunistische spel van OVV, waarin de duels vaak fysiek  verloren gingen . Dit leverde een rommelig spelbeeld op waarin de thuisploeg vergat te voetballen maar ook hoegenaamd geen uitgespeelde kansen weggaf. Bij het scheiden van de markt knikte absoluut de beste man van het veld Gert Jan van der Veen  de 3-0 nog tegen het net, zodat het uiteindelijk eind goed al goed was voor de Vlaardingers. Volgende week wacht in Geervliet GHVV’13 om 14.30 uur dus gegroet.

Scheidsrechter MehmetSahanuit Rotterdam gaf geel aan Alexander Wagner van OVV en Gert Jan van der Veen van DVO’32.

Zaterdag 26 Februari 2022   DVO’32-OVV 3-0 (2-0)

Scoreverloop: 20e min. 1-0 HassanHussein, 36e min. 2-0 Robin den Breems, 92e 3-0 Gert Jan van der Veen.

Opstelling DVO’32: Mario Stark, Daan ten Broek, AtakanKaracoskun (c.), Nick Rutten(48eEmirhanBayrakdar), Wesley de Heij, Robin den Breems(74e Mitchell vd Windt), Nico Huijer(61e Wilson Iyawe), Floris Keizerwaard, Stefan Dijkxhoorn , Gert Jan van der Veen  HassanHussein(74eAymen El Achbouni).

27-02-2022