Ds. Marianne Vonkeman ‘Ik mis je terwijl je bij me bent’

Lezing in de Windwijzer over sterven en rouw

VLAARDINGEN - Ds. Marianne Vonkeman, voormalig predikant in Vlaardingen, zal op zondag 19 november een boeiende lezing geven in De Windwijzer over het omgaan met sterven en rouw.

Ds. Marianne Vonkeman ‘Ik mis je terwijl je bij me bent’

Gedurende dertig jaar heeft Marianne een dagboek bijgehouden waarin ze haar diepste gedachten deelde over God, liefde, en de dood. In dit persoonlijke dagboek komen zowel de uitdagingen als de vreugde van relaties en het predikantschap samen met innerlijke reflecties over de relatie met God.

Onlangs is een selectie van deze dagboekaantekeningen gepubliceerd in het boek "Ik mis je terwijl je bij me bent, mystiek dagboek van een dominee." Op zondag 19 november zal Marianne tijdens Zin op Zondag haar ervaringen delen en met name ingaan op het thema sterven en rouw, zowel in haar werk als in haar persoonlijk leven. Tijdens deze middag is het ook mogelijk om het boek aan te schaffen met een aantrekkelijke korting.

Marianne Vonkeman (geboren in 1955) is een theologe, auteur en beheert de website "Sporen van God." Ze heeft theologie gestudeerd in Brussel, Pasadena (VS), Utrecht en Tilburg en heeft als predikant gewerkt in Hollywood en verschillende protestantse gemeenten in Nederland, waaronder Vlaardingen (1993-2008). Meer informatie is te vinden op haar website www.sporenvangod.nl.

Wij nodigen u van harte uit om deze inspirerende middag bij te wonen. De lezing begint om 15.00 uur in De Windwijzer, gelegen aan de Schiedamseweg 95. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

13-11-2023