Museum Vlaardingen trotse gastheer Live uitvoering nieuwe CD

DROOG5 Rotterdam Grooves concert for Fans & Friends

DROOG5 Rotterdam Grooves concert for Fans & Friends

VLAARDINGEN - Op zondagmiddag 3 maart a.s. zal DROOG5 een bijzonder Rotterdam Grooves CD release concert geven in het Museum van Vlaardingen, met als 'special guest' percussionist Gijs Anders van Straalen (Wouter Hamel Band). DROOG5 bracht onlangs haar 2e CD uit en dit wordt gevierd met dit bijzondere optreden.

Ticket inclusief een drankje en een hapje is tevens entree tot het Museum. Jazz in Museum Vlaardingen op 3 maart. Aanvang concert 14.30 uur. Inloop 14.00 uur. Voor wie het nog niet wist: Museum Vlaardingen, Westhavenkade 54,3131 AG Vlaardingen. Leuk als je er bij kunt zijn.

DROOG5 doet een programma van World Jazz, bestaande uit toegankelijke eigen  composities met invloedssferen uit alle windstreken, van Jazz tot Salsa en  van  theatermuziek tot Afro. De muziek is overwegend vrolijk, soms met humor, afgewisseld met  soms ook eens een lyrische song. Een veelzijdig en afwisselend repertoire met wereldse  grooves en sfeervolle ambiances. Voor speciale events doet DROOG5 ook een programma  van World Jazz en Poetry.

DROOG5 speelt op diverse en heel verschillende plekken, van Jazzclub tot poppodium en van kroeg tot parkfestival, buurtfeest en kunstevenement.

In 2019 bracht DROOG5 de CD While Waiting uit. In november 2023 verscheen de 2e CD-Rotterdam Grooves, opgenomen in Studio Kabaal te Haarlem.

DROOG5 is
Hans Rikken - sopraansax & klarinetten
Angelique Boel - cello & altsax
Stan Stolk - contrabas en elektrische bas
Luuk Kranenburg - drums
WillemJan Droog - keyboards

special guest:  Gijs Anders van Straalen - percussie

Meer info
Website: www.relativesrecords.com
Facebook: https://www.facebook.com/groups/1327822317233646/

Dit event werd mede mogelijk gemaakt door het Museum Vlaardingen en de gemeente Vlaardingen.

08-02-2024