Dirk Tempelaar golft voort

Draaikonterij door politiek Den Haag

Draaikonterij door politiek Den Haag

Er zijn in Nederland al meer dan 11.000 Covid-19 patiënten overleden aan deze ernstige longziekte, maar politiek Den Haag lijdt blijkbaar aan een ernstige vorm van draaikonterij.

Minister De Jonge is er het ernstigste aan toe daar in eerste instantie de oudjes onder ons (de grootste risicogroep) als eerste gevaccineerd zouden worden, maar de vaccinatie volgorde werd alweer snel veranderd omdat het IC-personeel vond dat zij het grootste risico liepen om besmet te raken en dus als eerste in aanmerking kwamen om gevaccineerd te worden.

Het aantal risicogroepen zoals politie, brandweer- en ambulancepersoneel, zorgmedewerkers en huisartsen waren door deze ingreep van De Jonge stante pede wakker en groeide en bloeide gelijk de mutatie van het huidige coronavirus.

Door deze Haagse draaikonterij van het kabinet, maar bovenal van minister De Jonge die niet getuigt van enige vastberadenheid en ministerschap, maar dat mogen we ook niet verwachten van een omhooggevallen leraar.
De senioren (de oudjes) moeten dus nog een tijdje wachten alvorens zij aan de beurt zijn om gevaccineerd te worden, tenminste als zij die termijn nog levend halen, want zoals Jort Kelder ooit beweerde bij Jinek was dit alles verspilde moeite.

Ouderen in Hoek van Holland, Westland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam of daarbuiten wonend in de malle molen van dit land, u bent gewaarschuwd als risicogroep waarin ook ik mij -enkel met een door mij zelf betaald mondkapje- staande tracht te houden!

Dirk Tempelaar

11-01-2021