Donatie in pakketten Voedselbank: extraatje voor de kerst

Donatie in pakketten Voedselbank: extraatje voor de kerst

REGIO - Voedselbanken in het gebied rondom de Rotterdamse haven krijgen van het DeltaPORT Donatiefonds een bedrag, waarmee tijdens de kerstperiode de uit te delen voedselpakketten voorzien kunnen worden van iets extra voor de kerst.

Deze donatie is bedoeld voor de voedselbanken in Barendrecht, Brielle, Hellevoetsluis, Maassluis, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse en Vlaardingen.

,,Voor sommige mensen in onze samenleving die het om allerlei redenen al niet gemakkelijk hebben, leidt de combinatie van koude en hoge energiekosten direct tot minder geld voor eten,’’ zegt interim-voorzitter Alexander Bakker van het DeltaPORT Donatiefonds. ,,Als burenfonds van het Rotterdamse haven- en industriecomplex maken wij in deze kerstperiode een extra gebaar naar de kwetsbaren in onze omgeving.’’

Met het DeltaPORT Donatiefonds tonen bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriegebied en het Havenbedrijf Rotterdam hun maatschappelijke betrokkenheid. Het fonds verstrekt geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van welzijn, cultuur, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied. 

Foto
Voedselbanken Nederland 

16-12-2022