Doe mee met het Boomspiegelfeest 2022 in Vlaardingen

Doe mee met het Boomspiegelfeest 2022 in Vlaardingen

Het Boomspiegelfeest wordt elk jaar in oktober gevierd en is in het leven geroepen door Guerilla Gardeners NL. Dit jaar wordt het gevierd in de week van 1 tot en met 9 oktober. In deze week worden door heel Nederland boomspiegels omgetoverd tot groene oases voor insecten en andere kleine dieren.

Een boomspiegel is het vierkant (of rechthoek of cirkel) rondom een boom bestaande uit kale, zanderige grond. Dit is een perfecte plek om de stad verder te vergroenen. Hierdoor wordt het een kleurige en gezellige plek die fijn is voor wilde bijen, vlinders en andere insecten.

Team Klavertje Vier is ambassadeur van het Boomspiegelfeest in Vlaardingen en om deze reden hebben zij een mooie actie op 1 oktober a.s. Via onderstaande link (of de QR code) bij dit artikel kun je je opgeven voor het ophalen van een Boomspiegelpakket.

In dit pakket zitten o.a. planten, bloembollen en bloemenzaad om een boomspiegel bij jou in de straat op te fleuren. Het pakket heeft een totale waarde van ongeveer €30, maar je betaalt met deze actie slechts een eigen bijdrage van €5. Help jij mee om Vlaardingen weer een stukje groener te maken?

220912 QR code BoomspiegelfeestGeef je op voor een Boomspiegelpakket via deze link (of scan de QR-code): https://bit.ly/3TSEU6R

Wanneer ophalen? Zaterdag 1 oktober 2022 tussen 13.00 en 15.00u

Waar ophalen? Op het plein op de hoek van de Fransenstraat en de Kuiperstraat (Vlaardingen Centrum) Eventuele informatie: teamklavertjevier@gmail.com

12-09-2022